Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[S-1162] Uznesenie o odvolaní riaditeľky ZZS, riaditeľky DOCAR a vyhlásení výberového konania

Vysocak

Hráč

75
16.11.2025 12:26, naposledy upraveno 16.11.2025 12:27 uživatelem Vysocak

(( Veškeré informace v tomto příspěvku jsou fiktivní a týkají se pouze herního světa! ))

VRCHNÍ SOUD SAN ANDREAS

UZNESENIE
o odvolaní riaditeľky ZZS a riaditeľky DOCAR, ustanovení dočasného vedenia a vyhlásení výberového konania

Dňa 16/11/2025 bolo vydané nasledovné uznesenie:

Predseda Vrchného súdu San Andreas, Augustus Carmichael, J.D., vo veci správy vedenia štátom financovaných organizácií Zdravotnícka záchranná služba a Väzenská služba San Andreas rozhodol takto:

I. Z funkcie sa odvolávajú:

• riaditeľka Zdravotníckej záchrannej služby Bianca Lytton, M.D.,
  • riaditeľka Väzenskej služby San Andreas Arianna Schultz, J.D.,

a to na základe podnetov pracovníkov organizácií, preukázanej stagnácie a zanedbania manažérskych povinností riaditeľov. Odvolanie prebieha v súlade so zákonom č. 5/2020 o štátom financovaných organizáciách v súbehu so zákonom č. 55/2021 o činnosti DOCAR.

II. Dočasným vedením sa poverujú:

• Richard William Morgan, M.D., ako dočasný zodpovedný pracovník za riadenie ZZS,
  • kpt. Lucy Sallow, ako dočasný zodpovedný pracovník za riadenie DOCAR.

III. Dočasným riadiacim pracovníkom sa zakazuje akékoľvek výrazné zasahovanie do štruktúry alebo dlhodobej stratégie organizácií. Ponecháva sa im výhradne manažérska právomoc na zabezpečenie dočasného chodu organizácie. Akékoľvek zásadné zmeny v riadení, organizačnej štruktúre alebo interných procesoch musia byť vopred konzultované a odsúhlasené Vrchným súdom San Andreas.

IV. Súd vyhlasuje výberové konanie na funkciu riaditeľa ZZS a DOCAR.

Podmienky výberového konania:

• prax na manažérskej pozícii,
  • preukázaná odbornosť v oblasti zdravotníctva, manažmentu, ekonomiky alebo bezpečnostných vied,
  • bezúhonnosť, svojprávnosť a zodpovednosť,
  • úspešné absolvovanie pohovoru pred výberovou komisiou ustanovenou súdom.

V prípade záujmu o niektorú z uvedených funkcií je uchádzač povinný zaslať štruktúrovaný životopis a motivačný list na adresu: Vrchní soud San Andreas 1154, Las Venturas ((odpoveď pod tento príspevok)), a to najneskôr do 23/11/2025. V krajnom prípade bude výberové konanie predĺžené, za predpokladu, že sa nenájde vhodný uchádzač.

Proti tomuto uzneseniu nie je prípustný opravný prostriedok, keďže ide o rozhodnutie týkajúce sa správy štátom financovaných organizácií vydané v rámci právomoci Vrchného súdu San Andreas.

Augustus Carmichael, J.D.
predseda Vrchného súdu San Andreas

16.11.2025 17:59

Základné informácie

Meno: Lucy
Priezvisko: Sallow
Dátum narodenia: 02.07.1999
Miesto narodenia: Univerzitná nemocnica, Bratislava
Trvalé bydlisko:  San Andreas, Fort Carson 4835
Rodinný stav: Slobodná
Kontaktné údaje: lucy.sallow@post.ic

Najvyššie dosiahnuté vzdelanie:

• Súkromná SOŠ ochrany osôb a majetku, Bratislava - Absolvovaná s maturitou.
  • Univerzita Komenského, Bratislava – Právnická fakulta, absolvované a získaný titul JUDr.

Jazyky:

• Anglický jazyk - C2
  • Český jazyk - C2
  • Slovenský jazyk - C2

Ďalšie informácie

Oprávnenia / Preukazy:  

• Vodičské preukazyA, B, C

Schopnosti: 

• Zodpovednosť
  • Spoľahlivosť
  • Prispôsobivosť
  • Administratíva
  • Komunikačné schopnosti
  • Organizačné schopnosti
  • Pokročilá strelecká príprava (služobné zbrane – kategória T1,T2)
  • Pokročilá odborná prax pri zaobchádzaní s osobami vo výkone trestu / väzby.

Pracovné skúsenosti: 

10.1.2025 - Stále trvá

• DOCAR - Kapitán

MOTIVAČNÝ DOPIS

Vážení kongresmani, 

touto cestou sa uchádzam o pozíciu riaditeľky DOCARu v San Andreas. So svojimi získanými skúsenosťami v oblasti bezpečnosti, manažmentu a riadenia personálu v DOCARe, verím, že môžem priniesť profesionálny prístup, efektívnu organizáciu a inovatívne riešenia do DOCARu. Počas svojej kariéry som napríklad riadila a koordinovala tím viac ako 20 ľudí, získala pokročilú skúsenosť so zaobchádzaním s väznenými osobami apod. Ako riaditeľka by som chcela DOCAR viesť tak, aby bol bezpečný, efektívny a zároveň spravodlivý. Chcem podporovať profesionálny rozvoj personálu, zefektívniť procesy a zabezpečiť, aby väzenské zariadenie fungovalo hladko a bez zbytočných problémov.

Ďakujem Vám za prečítanie mojej prihlášky a za Váš čas.

S prianím pekného dňa,
Lucy Sallow

19.11.2025 18:33, naposledy upraveno 19.11.2025 18:36 uživatelem marekvoe

ŽIVOTOPIS
Curriculum vitae

MUDr. Lea Santiago

Datum narození: 7. únor 1997
Místo narození: Oklahoma City, stát Oklahoma, Spojené státy americké
Kontakt: 889-829 ; lea.santiago@post.ic

Vzdělání
2011–2015 Metro Technology Centers, Health Careers Center, Oklahoma City
Středoškolské odborné vzdělání se zaměřením na zdravotnické obory (Health Careers Program)
2015–2022 The University of Oklahoma College of Medicine, Oklahoma City
Medicinae universae doctor (MUDr.)

Praxe ve zdravotnictví
2022 Záchranář - ZZS SA
Poskytování přednemocniční neodkladné péče v terénu
Spolupráce s lékaři, posádkami RZP/RLP a dalšími složkami IZS
2022–2023 Lékař a koroner - ZZS SA
Výkon lékařské činnosti v rámci výjezdových skupin ZZS

Posuzování příčin úmrtí, vystavování příslušné dokumentace
Účast na komplexním řešení mimořádných událostí
2023 Vedoucí inspektor provozu - ZZS SA
Řízení provozu a organizace, kontrola posádek v terénu

Koordinace personálního zajištění a provozních potřeb
Podíl na nastavování interních postupů a komunikačních linií
ešení provozních a organizačních problémů v rámci organizace

Jazyky, certifikáty a odborné dovednosti
Basic Life Support (BLS)
Intermediate Life Support (ILS)
Advanced Life Support (ALS)
Interní školení ZZS SA zaměřené na krizové řízení a organizaci provozu
Řidičské oprávnění skupin A, B, C
Pilotní licence ARC, AGC, ROT, TR:487
Anglický jazyk - rodilá mluvčí

Český jazyk - C2
Španělský jazyk - C1
Důslednost, odpovědnost a orientace na kvalitu poskytované péče
Schopnost systémového uvažování a plánování provozu
Zkušenosti s vedením týmů v zátěžových situacích
Pokročilá znalost prostředí přednemocniční péče

Motivační dopis

Vážený pane předsedo, vážené členky a vážení členové výběrové komise,

tímto si Vám dovoluji předložit svůj životopis a motivační dopis na základě výběrového řízení na pozici ředitele Zdravotnické záchranné služby San Andreas.

O medicínu a zdravotnictví se aktivně zajímám již více než deset let. Vystudovala jsem The University of Oklahoma College of Medicine, kde jsem získala titul Medicinae universae doctor, a po přesunu do San Andreas jsem nastoupila do Zdravotnické záchranné služby. V rámci ZZS SA jsem postupně působila jako záchranářka, následně jako lékařka a koroner, a později jsem byla pověřena funkcí vedoucího inspektora provozu. Díky tomu jsem měla možnost poznat fungování záchranné služby jak z pohledu lékaře v terénu, tak z pohledu interního managementu.

Na manažerské pozici jsem se podílela na organizaci provozu posádek, koordinaci personálu a nastavování interních postupů. Kombinace klinické praxe, znalosti prostředí ZZS a praktických zkušeností s řízením organizací mi umožňuje nahlížet na Zdravotnickou záchrannou službu komplexně, jako na systém, kde se potkává medicína, logistika a a právo.

Z předchozího působení v ZZS jsem odešla z osobních a profesních důvodů, zejména z důvodu rozdílných představ o dalším směřování organizace. Od medicíny samotné jsem však neodešla – i nadále se věnuji oboru a v době pandemie nově se objevujících onemocnění jsem spolupracovala na výzkumných aktivitách v rámci soukromého sektoru.

Mým cílem při výkonu funkce ředitelky by bylo především stabilizovat provoz ZZS, zajistit vysoký standard poskytované péče a posílit důvěru jak uvnitř organizace, tak navenek vůči veřejnosti a ostatním složkám integrovaného záchranného systému. Chci navázat na to, co v systému funguje, odstranit dlouhodobé slabiny, nastavit transparentní a předvídatelné řízení a podpořit profesní rozvoj zdravotnického personálu. Zároveň si plně uvědomuji, že ZZS je státem financovaná organizace a musí být řízena s důrazem na odpovědné, efektivní a kontrolovatelné nakládání s veřejnými prostředky.

Jsem bezúhonná, svéprávná a plně si uvědomuji odpovědnost, kterou by pro mě funkce ředitelky Zdravotnické záchranné služby San Andreas představovala. Předem děkuji za pročtení mého motivačního dopisu.

S přáním pěkného dne,
MUDr. Lea Santiago

STM

Hráč

11
19.11.2025 21:24

ROBERT MARSHALL NORRIS, M.S.
Senior Corrections Executive • Data-Driven Prison Management • Leadership & Reform

Telefon: 615-132
E-mail: robert.marshall.norris@post.ic
Datum narození: 28. října 1981

Zkušený odborník na řízení nápravných zařízení s devatenácti letou praxí a armádním zázemím. Zaměřuje se na bezpečnost, provozní efektivitu a modernizaci vězeňských procesů s důrazem na data-driven postupy. Významně se zasazuje o snižování přeplněnosti věznic prostřednictvím přesného plánování kapacit, digitalizace provozu a transparentních rozhodovacích systémů. Po úspěšném vedení státní věznice v Oklahomě nyní hledá další profesní výzvu, při které by mohl uplatnit své letité zkušenosti a moderní metody řízení.

PŘEDCHOZÍ PRACOVNÍ ZKUŠENOSTI

GREYFORD STATE PENITENTIARY, Oklahoma DOC

Ředitel věznice (Warden)2020–2025

Jako ředitel jsem řešil dlouhodobou přeplněnost, která dosahovala 115–130 % kapacity. Zavedl jsem data-driven řízení osazenstva, včetně digitální evidence lůžek, prediktivní analýzy obsazenosti a automatizovaného rozřazování vězňů podle rizika. Reorganizoval jsem přesunové protokoly, zavedl měřitelné kriteriální systémy pro postup do nižších stupňů ostrahy a stabilizoval provoz i při zvýšené zátěži zařízení.

RED ROCK CORRECTIONAL CENTER, Oklahoma DOC

Deputy Warden • 2016–2020

Podílel jsem se na každodenním provozu věznice, dohlížel na práci kapitánů a nastavoval moderní bezpečnostní standardy. Spoluvedl jsem digitalizaci dokumentace, plánování směn a elektronické evidence rizik, což výrazně snížilo počet provozních chyb a interních incidentů.

Captain • 2012–2016

Vedl jsem směny a bezpečnostní jednotky, koordinoval provoz jednotlivých oddělení a zajišťoval dodržování bezpečnostních protokolů. Zaváděl jsem modernizované kontrolní postupy a přispěl k vytvoření elektronického systému sledování chování vězňů.

Sergeant • 2009–2012

Dohlížel jsem na tým dozorců, řešil krizové situace a prováděl interní šetření týkající se incidentů a porušení předpisů. Podporoval jsem výcvik nových příslušníků a zlepšení bezpečnostních postupů.

Correctional Officer • 2006–2009

Zajišťoval jsem bezpečný chod oddílů, prováděl pravidelné kontroly a přímo řešil konfliktní situace mezi vězni. Tato základní zkušenost mi poskytla pevný základ pro pozdější vedení týmů a porozumění provozu věznice na všech úrovních.

UNITED STATES ARMY – Military Police Corps (31B)

Sergeant (E-5) • 2001–2005

Ve službě u Military Police Corps jsem získal základní i pokročilý bezpečnostní a taktický výcvik, zkušenosti s ochranou zařízení, eskortami a řízením menších týmů v podmínkách vysoké zátěže. Armádní disciplína a krizová připravenost se staly klíčovými prvky, které jsem později přenesl do vězeňské praxe a vedení bezpečnostních operací.

VZDĚLÁNÍ

SAM HOUSTON STATE UNIVERSITY – College of Criminal Justice

Master of Science (M.S.), Criminal Justice Administration • 2004–2006

Studium bylo zaměřeno na řízení nápravných zařízení, bezpečnostních struktur a datově orientované metody rozhodování. Diplomová práce „Digitální transformace vězeňských zařízení a její dopad na provozní bezpečnost“ se věnovala využití technologií a dat pro zvýšení provozní bezpečnosti a efektivity.

UNIVERSITY OF CENTRAL OKLAHOMA

Bachelor of Science (B.S.), Criminal Justice • 2000–2004

Bakalářské studium poskytlo základ v penologii, psychologii delikventního chování a řízení bezpečnostních složek. Součástí byla praxe u Oklahoma Department of Corrections, která přinesla první zkušenosti z provozu vězeňských zařízení a orientaci v každodenním chodu nápravných služeb.

CERTIFIKACE

FEDERAL BUREAU OF PRISONS (BOP)

Correctional Leadership Development Program • 2014

Program zaměřený na strategické vedení nápravných zařízení, změnový management a rozhodování pod tlakem v prostředí s vysokou bezpečnostní zátěží.

NATIONAL INSTITUTE OF CORRECTIONS (NIC) 

Security Leadership & Crisis Intervention • 2017

Kvalifikace v oblasti krizových protokolů, vyjednávání, prevence násilí a řízení bezpečnostních incidentů v nápravných zařízeních.

DOVEDNOSTI

Řízení nápravných zařízení
Zkušenost s vedením věznic, nastavováním bezpečnostních standardů a řízením personálu.

Data-driven management
Využití analýzy dat, prediktivních modelů a digitálních nástrojů pro správu kapacit a rizik.

Krizové řízení
Praktická schopnost řešit incidenty, nastavovat krizové protokoly a vést zásahy pod tlakem.

Týmové vedení
Odbornost ve vedení vícestupňových týmů, výcviku personálu a zvyšování výkonnosti.

Digitalizace provozu
Implementace elektronických systémů pro evidenci, směny, incident reporting a provozní monitoring.

Práce s různorodou vězeňskou populací
Zkušenost s programy zaměřenými na snižování recidivy u specifických komunit.

MOTIVAČNÍ DOPIS

Vážený Vrchní soude,

dovoluji si ucházet se o pozici ředitele Vězeňské služby San Andreas. Po více než osmnácti letech v nápravných službách, vedení dvou zařízení v Oklahomě a rozsáhlé praxi v datově řízeném provozu věznic nabízím stabilní a moderní přístup v době, kdy vězeňský systém San Andreas potřebuje jasnou vizi a pevné vedení.

Manažerské zkušenosti jsem budoval od základních pozic až po vedení věznice se zvýšenou ostrahou. V Greyford State Penitentiary jsem se v posledních letech zaměřil především na zvládání chronické přeplněnosti a zavedení digitalizace, prediktivních procesů a transparentních metrik, které výrazně stabilizovaly provoz. Tento přístup založený na datech a odpovědnosti považuji za klíčový pro moderní vězeňství.

Do San Andreas vstupuji s jasnou vizí dalšího rozvoje systému DOCAR. Mezi mé hlavní priority patří:

• Boj proti přeplněnosti, a to prostřednictvím prediktivních modelů obsazenosti, optimalizace rozřazování vězňů a efektivního řízení kapacit, které udrží věznice pod bezpečnou hranicí. Ukázku prototypu prediktivního modelu přikládám níže.
    Spoiler

• Digitalizace provozu jako centrální nástroj pro zvyšování bezpečnosti, transparentnosti i efektivity, včetně automatizace rutinních procesů a nasazení analytických systémů pro rozhodování.

• Optimalizace provozních a organizačních postupů, které zrychlí práci, sníží náklady a sjednotí standardy napříč celým systémem.

• Posílení vzdělávání a profesního růstu personálu, protože dlouhodobě funkční vězeňství stojí na dobře vyškolených, motivovaných a respektovaných profesionálech.

• Budování vlastních integračních a resocializačních programů, které propojí vzdělávání, pracovní návyky, terapeutické prvky a řízenou přípravu na návrat do společnosti, a budou tak reálně snižovat recidivu.

• Zavedení transparentního a motivačního systému odměňování, včetně variabilní složky navázané na měřitelné výkonnostní ukazatele. Hrubý návrh automatizovaného odměňovacího systému přikládám níže.
    Spoiler

Jsem přesvědčen, že uvedené priority představují realistickou cestu k moderní a stabilní Vězeňské službě San Andreas. Díky zkušenostem s řízením přeplněné státní věznice, datově orientovaným řízením a implementací provozních reforem mohu nabídnout kompetence, které odpovídají aktuálním potřebám vězeňství.

Děkuji za zvážení mé žádosti a těším se na případné osobní setkání.

S úctou,
Robert Marshall Norris, M.S.

19.11.2025 21:35, naposledy upraveno 19.11.2025 21:37 uživatelem Danielicek0

Základné informácie

Meno: Thomas
Priezvisko: Wright
Dátum narodenia: 01.05.2000
Miesto narodenia: Univerzitná nemocnica, Martin
Trvalé bydlisko: San Andreas, Palomino Creek 2574
Rodinný stav: Slobodný
Kontaktné údaje: thomas.wright@post.ic

Najvyššie dosiahnuté vzdelanie:

• The Dalton School, Manhattan, New York City - Obdržaný Dalton School Diploma
  • Stanford University School, California, Stanford – Dokončené štúdium a získaný titul M.D.

Jazyky:

• Latinčina (Lekárska Terminológia)
  • Španielčina - C1
  • Anglický jazyk - C2
  • Český jazyk - C2
  • Slovenský jazyk - C2

Ďalšie informácie

Oprávnenia / Preukazy:  

• Vodičské preukazyA, B, C

Schopnosti: 

• Empatia
  • Spoľahlivosť
  • Kritické myslenie
  • Administratíva
  • Rozhodnosť
  • Komunikačné schopnosti
  • Organizačné schopnosti
  • Zodpovednosť

Pracovné skúsenosti: 

2025 - 2025

Zdravotnícka záchranná služba, Montgomery, SA - Oddelenie PR

2023 - 2025

Los Angeles Fire Department - EMS Division, CA - EMS Supervisor

2021 - 2023

Los Angeles Fire Department - EMS Division, CA - Paramedic

2019 - 2021

UCLA Medical Center, Los Angeles, CA - EMS Intern

2018 - 2020

Community Emergency Response Team, Los Angeles, CA - Volunteer

MOTIVAČNÝ DOPIS

Vážení členovia kongresu,

rád by som sa uchádzal o pozíciu riaditeľa Zdravotníckej záchrannej služby. Verím, že moje skúsenosti z oblasti urgentnej medicíny a samotnej praxe vo viacerých prácach mi umožnia viesť ZZS efektívne, bezpečne a s kvalitou poskytovanej starostlivosti. Počas svojej kariéry som úspešne som organizoval školenia a výcviky personálu, a zlepšoval efektivitu zásahov. Mojím cieľom ako riaditeľa je vytvoriť prostredie, kde zamestnanci pracujú radi, cítia sa komfortne a pacienti dostávajú rýchlu a profesionálnu starostlivosť. Chcem podporovať profesionálny rast personálu, zavádzať moderné postupy a zároveň zabezpečiť hladký chod všetkých procesov. Som presvedčený, že moje skúsenosti a schopnosti mi umožnia viesť ZZS efektívne a prispieť k jeho rozvoju.

Ďakujem Vám za prečítanie mojej prihlášky a za Váš čas.

S úctou,

Thomas Wright

STM

Hráč

11
20.11.2025 15:11

Richard William Morgan, M.D., MBA

Traumatolog | Deputy Medical Director – Zdravotnická záchranná služba
Datum narození: 15. 5. 1974
Lokalita: San Andreas

Profesní profil

Traumatolog s více než dvacetiletou praxí v akutní, operační i přednemocniční péči. Věnuji se řízení zásahů, vedení týmů a rozvoji moderních postupů v traumatologii. Kombinuji zkušenosti z amerických traumacenter s prací u ZZS San Andreas. Díky MBA se zaměřuji také na provozní řízení, optimalizaci procesů a rozvoj zdravotnických organizací.

Pracovní zkušenosti

Zdravotnická záchranná služba – Montgomery, SA

Emergency Medical Technician → Deputy Medical Director | 2024 – současnost
Poskytuji akutní traumapeči v terénu, řídím zásahy u kriticky zraněných pacientů a metodicky vedu mladší členy týmu v pokročilých postupech. Dále zastupuji ředitele v době nepřítomnosti, implementuji Lean principy v optimalizaci procesů a digitalizuji je.

Mayo Clinic Hospital – Phoenix, AZ

Chief of Trauma Department | 2016–2023
Vedl jsem špičkové traumacentrum, zodpovídal za provoz, tvorbu protokolů a účastnil se nejkomplexnějších operací. Zaměřoval jsem se na modernizaci pracoviště a vzdělávání lékařů.

Jackson Memorial Hospital – Ryder Trauma Center, Miami, FL

Attending Trauma Surgeon | 2008–2016
Prováděl jsem akutní chirurgické výkony u nejtěžších úrazů a podílel se na řízení nonstop provozu vysokokapacitního traumacentra.

UF Health Shands Hospital – Gainesville, FL

Trauma Surgery Fellow → Staff Trauma Physician | 2000–2008
Získal jsem pevné chirurgické základy, participoval na výzkumech a podílel se na péči o pacienty s polytraumatem v rámci specializačního programu.

Vzdělání

Cornell University – SC Johnson Graduate School of Management

MBA in Healthcare Leadership & Hospital Administration | 2024–2025
Zaměření na řízení zdravotnických zařízení, strategii, kvalitu péče a provozní efektivitu.

Mayo Clinic School of Graduate Medical Education

Board Certification in Traumatology | 1996–2000
Komplexní specializační příprava s důrazem na chirurgickou traumatologii, intenzivní péči a multidisciplinární přístup.

University of Florida – College of Medicine

Doctor of Medicine (M.D.) | 1992–1996
Studium zaměřené na klinickou medicínu a chirurgie, doplněné výzkumem v oblasti trauma-response protokolů.

Zdravotnické certifikace

ALS – Advanced Life Support
ZZS San Andreas – 2025
Pokročilé postupy resuscitace a vedení týmu při selhání vitálních funkcí.

ILS – Immediate Life Support
ZZS San Andreas – 2024
Rychlá intervence při akutním zhoršení pacienta před příjezdem ALS týmu.

ACLS – Advanced Cardiac Life Support
AHA – 2024 (recertifikace)
Algoritmy a postupy pro řešení závažných kardiálních stavů a řízení resuscitačního týmu.

PHTLS – Prehospital Trauma Life Support
NAEMT – 2024 (recertifikace)
Standardizovaný přístup k přednemocniční péči o pacienty s polytraumatem.

ATLS – Advanced Trauma Life Support (Instructor)
ACS – 2014
Instruktorská kvalifikace pro výuku systémového postupu v traumapeči.

FCCS – Fundamental Critical Care Support
SCCM – 2012
Základní principy intenzivní péče a stabilizace kriticky nemocných pacientů.

Board Certified Traumatologist
Mayo Clinic – 2000
Komplexní odborná způsobilost v chirurgické traumatologii.

Manažerské certifikace

Lean Healthcare Management Certificate
Institute for Healthcare Improvement (IHI) – 2025
Metody zlepšování procesů, odstraňování plýtvání a zvyšování efektivity ve zdravotnictví.

Six Sigma Green Belt – Healthcare
ASQ – 2024
Data-driven přístup k řízení kvality pomocí metodiky DMAIC.

Healthcare Digital Transformation Certificate
HIMSS – 2024
Principy digitalizace zdravotnických procesů, optimalizace workflow a moderní práce s daty.

Motivační dopis

Vážený Vrchní soude,

dovoluji si Vás oslovit jako uchazeč o pozici ředitele Zdravotnické záchranné služby San Andreas. Jmenuji se Richard William Morgan a více než dvacet let působím v akutní, operační a přednemocniční medicíně. Kombinace zkušeností z velkých amerických traumacenter, manažerské průpravy a současné služby u Zdravotnické záchranné služby San Andreas mi umožňuje nabídnout profesionální, stabilní a moderní vedení této klíčové organizace.

Dovolím si motivační dopis pojmout jiným způsobem a místo slibů předložit programové prohlášení, které odráží konkrétní kroky, jež jsem připraven realizovat:

1. Interaktivní a moderní vzdělávání

Vzdělávání musí být praktické, dostupné a jednotně vedené. Pro Zdravotnickou záchrannou službu i jiné poskytovatele přednemocniční péče jsem připravil systém interaktivních výukových skript, o jejichž užitečnosti se můžete přesvědčit na odkazu níže. Cílem je sjednocení postupů, automatická kontrola znalostí a kontinuální rozvoj napříč celým systémem poskytovatelů přednemocniční péče.

Interaktivní učební skripta: https://ratt.cz/SAGO

2. Transparentní odměňování a práce s variabilní složkou

Prosazuji spravedlivý systém odměňování, postavený na jasných kritériích a přehledných pravidlech. Koncept komplexního modelu přikládám formou obrazové dokumentace. Variabilní složka má motivovat, ne demotivovat — proto musí být jednoznačná a měřitelná.

Spoiler

3. Digitalizace a automatizace procesů podle Lean principů

Vedení digitalizace již aktivně zajišťuji a její přínosy jsou snadno ověřitelné při případné inspekci nebo kontrole procesů. Lean přístup nám umožňuje zrychlit práci, odstranit zbytečnou administrativu a zjednodušit tok informací. Cílem je, aby více času zdravotníků směřovalo k pacientům, nikoliv k papírům.

4. Spolupráce napříč integrovaným záchranným systémem

Plánuji posílit společné rámce, komunikační standardy i operativní cvičení, zejména s Hasičským záchranným sborem. Koordinace mezi složkami zásadně ovlivňuje rychlost i kvalitu zásahů, což se musí promítnout i do metodického řízení.

5. Posílení systému přednemocniční péče

Zasadím se o rozšíření konceptu takzvaných First Responderů a rozvoj stejnojmenné jednotky First Responder Hasičského záchranného sboru, která má potenciál zvyšovat dostupnost odborných zdravotnických posádek. Cílem je vytvořit robustní systém PNP, který zajistí potřebnou péči do příjezdu odborné posádky.

6. Vzdělávání veřejnosti – realisticky a účelně

Zaměřím se na cílené programy a akce, které mají skutečný dopad. Nepotřebujeme plošné školní projekty či školení korporátů — ty jsou z hlediska provozu i přínosu neefektivní. Klíčem je jednoduchý, rychlý a praktický přístup: krátké kampaně, veřejné stanoviště s ukázkami, zapojení First Responderů a viditelnost v komunitách.

7. Rozvoj nemocničních pracovišť v Montgomery

Nejde jen o urgentní medicínu. Chci zajistit vyšší dostupnost nemocniční péče v Red County — konkrétně zřízením specializovaných pracovišť v Nemocnici Montgomery. Dosavadní prostory nabízejí nevyužitý potenciál pro zřízení interní medicíny, radiologie a patologie, chirurgie a anesteziologie. Věřím, že zavedení přinese rychlejší diagnostiku, plynulejší návaznost péče a menší zátěž pro okolní regiony.

Zdravotnická záchranná služba je systém, který rozhoduje o životech — a který si zaslouží stabilní, odborné a moderní vedení. Jsem připraven převzít odpovědnost, nabídnout dlouhodobou koncepci a otevřeně spolupracovat se všemi složkami, které se na ochraně života v našem státě podílejí.

Děkuji Vám za zvážení mé kandidatury.

S úctou
Richard William Morgan, M.D., MBA

KIK0

VIP

54
22.11.2025 23:16

Wilhelm Schultz, L.B.

Meno a priezvisko: Wilhelm Schultz, L.B.
Dátum narodenia: 22.08.1991
Národnosť: Nemecká
Adresa: Palomino Creek, 4-9, San Andreas
Telefónne číslo: 354955
E-ailová adresa: wilhelm.schultz@post.ic

Vzdelanie

2021 – 2025
Hochschule Fresenius – University of Applied Sciences, Frankfurt am Main
Študijný program: Business & Law (LL.B.)
Titul: Bachelor of Laws

2006 – 2010
QEW-Berufsschule – Private Berufsschule für Schutz und Sicherheit
Frankfurt am Main
Stredoškolské odborné vzdelanie

1997 – 2006
Martin Buber Schule
Frankfurt am Main
Základné vzdelanie

1994 – 1997
Ikonenmuseum Frankfurt
Predškolské vzdelanie

Pracovné skúsenosti

2024 – 2025
DOCAR
Pozícia: Kapitán
Hlavná náplň práce:
Zodpovedal som za kontrolu dodržiavania interných predpisov, eskorty a prevozy odsúdených. Spravoval som internú dokumentáciu a hodnotenia, organizoval výcviky a školenia personálu a operatívne riešil krízové situácie. Spolupracoval som s vedením na zlepšovaní procesov a zabezpečovaní bezpečnosti.

2023 – 2024
Policie San Andreas
Pozícia: Nadpraporčík
Hlavná náplň práce:
V teréne som riešil každodenné bezpečnostné a poriadkové udalosti, vykonával hliadkovú službu a zásahy podľa potreby. Zabezpečoval som miesta činu, predvádzal osoby a spracovával úradné záznamy. Komunikoval som s občanmi, preveroval oznámenia a riešil priestupky, pričom som sa snažil vždy konať efektívne a profesionálne.

2011 – 2023
GFS Security & Service GmbH – Frankfurt am Main
Pozícia: Bezpečnostný pracovník
Hlavná náplň práce:
Zodpovedal som za bezpečnosť objektov a dohliadal na dodržiavanie interných predpisov. Komunikoval som s personálom aj návštevníkmi a riešil incidenty podľa stanovených smerníc.

2010 – 2011
Berliner Keller – SBS – Frankfurt am Main
Pozícia: Bezpečnostný pracovník
Hlavná náplň práce:
Staral som sa o kontrolu vstupov a dohľad nad bezpečnosťou priestorov. Pracoval som s bezpečnostnými systémami a zabezpečoval základnú administratívnu agendu.

Motivačný list

Vážení členovia komisie,

Rád by som sa uchádzal o post riaditeľa DOCAR. Mám dlhoročné skúsenosti z práce v bezpečnostnom sektore, od klasických security služieb, cez Políciu až k DOCAR, kde som pôsobil ako kapitán niekoľko mesiacov.

Na túto pozíciu som sa dostal postupne, od Akademika počas troch rôznych vedení, ktoré sa za ten čas vystriedali. Z pozície som odišiel z osobných dôvodov, nakoľko som mal iné názory a vízie pre fungovanie DOCAR ako vtedajšie vedenie.

S vedením a manažmentom ľudí mám rozsiahle skúsenosti, keďže som pôsobil, ako som už spomínal, u Polície, v DOCAR a viedol som aj firmu so 150 zamestnancami. DOCAR pod mojím spolupôsobením prešiel reformou, ktorá viedla k lepším podmienkam, administrácii a celkovému chodu.

Verím, že moje skúsenosti sú dostatočne bohaté na to, aby som mohol pokračovať v ďalšom rozvoji DOCAR.

22.11.2025 23:40

Raymond Ravencroft BA. MSc.

Základní informace:
Jméno: Raymond
Příjmení: Ravencroft
Titul(y): BA, MSc
Věk: 52 let
Národnost: Velká Britanie
Datum Narození 09.08.1973
Místo narození: Manchester

Jazyky:
Angličtina - C2 (rodný jazyk)
Čeština - C1

Řidičské oprávnění:
Řidičské oprávnění typu B.
Řidičské oprávnění typu C.

Osobní údaje
Tel. číslo: 746-011

Vzdělání

Střední škola
Secondary School, Manchester - ( 1984 - 1989 )
- Zaměření na společenské vědy, psychologii a sport.

Sixth Form, Manchester - ( 1989 - 1991 )
- Příprava na vysokoškolské studium v oblasti trestního práva a bezpečnosti.

Vysoká škola
University of Birmingham – Criminology & Law (BA) - ( 1991 - 1995 )
- Vystudovaná kriminologie, trestní právo a psychologie zločinu.

King’s College London – MSc Security & Crime Science - ( 1995 - 1997 )
- Zaměření na prevenci kriminality, bezpečnostní analýzy a krizové řízení.

Kariéra

HM Prison Service – prison officer - ( 1997 - 1999 )

- Přímý dohled nad vězni a řešení každodenních incidentů.
- Absolvované základní i pokročilé bezpečnostní kurzy.

(Povýšení) Supervisory Officer - ( 1999 - 2005 )

- Vedení směn.
- Kontrola bezpečnostních protokolů.
- Mentoring nových dozorců.

(Povýšení) Operations Manager - ( 2005 - 2015 )

- Řízení provozu věznice v oblastech: personál, bezpečnostních standardu a rozpočtů.
- Kooperace se soudy a policii.

Specialista na právní a interní kontrolu - ( 2015 - 2020 )

- Spolupráce s ombudsmany a kontrolními orgány.
- Zodpovědný za právní compliance věznice.

(Povýšení) Ředitel věznice - ( 2020 - 2025 )

- Kompletní vedení vysokokapacitní britské věznice.
- Přímé vedení týmu vyššího managementu.

Motivační dopis

Vážení pánové, vážené dámy ve výběrové komisi, 
Tímto dopisem vám předkládám životopis společně s motivačním dopisem a zároveň svůj zájem ucházet se místo Ředitele věznice.

Nemám sebemenší tušení jak je na tom aktuální stav věznice, ovšem věřím že ne v moc dobré pokud se vybírá nový ředitel a proto bych rád uplatnil své dlouholeté zkušenosti, které jsem za svůj život jako dozorce nasbíral. V životopisu jak se dále dočtete, si můžete všimnout skromného sepsaní mého vzdělaní a následnou kariéru. Vše je stručné a lehce informováno. 

R. Ravencroft.

laceyabysss

Hráč

45
2.12.2025 19:05

VRCHNÍ SOUD SAN ANDREAS

Výběrová komise rozhodla takto:

I. Novou ředitelkou ZZS se stává Lea Santiago.

II. Novým ředitelem DOCAR se stává Wilhelm Schultz.

III. Dosavadní pověřené vedení je povinno předat veškerou agendu, dokumentaci, přístupy, smluvní podklady a další relevantní materiály nově jmenovanému vedení.

IV. Tento dokument nabývá platnosti dnem jeho vydání.

V Las Venturas dne 02.12.2025,

Orlando Anderson, J.D.

Vedoucí kanceláře předsedy Vrchního soudu

((@marekvoe @KIK0))