Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban

filipgeni

Hráč

6
dnes v 18:24

Zdravím, chtěl bych požádat o unban který mi byl před chvílí daný. Jedna se o to že jsem hodil colt do auta, celou dobu jsem ho držel v ruce a při té vážně nehodě mohl spadnout na podlahu, na zadní sedačky jelikož jsme odletěli docela daleko a ve vzduchu se točili.

dnes v 18:48

admini spí

Reichard udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné vyjadřování
dnes v 19:52

Ahoj, 

Chápu, že sis tu situaci chtěl IC odůvodnit tím, že se při nehodě zbraň mohla „odkutálet“ dozadu. Jenže takhle to v RP opravdu nefunguje. Pokud by ti Colt při nehodě skutečně vylétl z ruky, musíš to řádně zaRPit skrze /me a /do.

To, co jsi udělal, nebylo RP. Ty sis zbraň v průběhu nehody tiše a bez interakce hodil do inventáře auta, čímž jsi obešel to RP. Tohle přesně způsobilo pak ten zásadní problém, kdy jsme vyšetřování museli voidovat, protože se Colt tvářil jako majetek řidiče, přestože tam byl tebou bez interakce vhozen. Působí to spíš tak, že účel bylo schovat zbraň, aby nebyla zabavena při pasivním /zzs nebo při zásahu PSA. To je důvod, proč byl trest udělen.

Unban to proto dávat nebudu.  Takovéhle situace se vždy musí férově RPit.