Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žiadosť o unban + vyjadrenie ku každému dovodu banu - Dzusik

Dzusik

Hráč

9
dnes v 16:17, naposledy upraveno dnes v 16:19 uživatelem Dzusik

Aby som sa vyjadril k banu a robil si pravnika tu

Pravidlo 1 - išlo o jednoznačny missclick B (ooc chat) za N (prebindovany ic chat), ja nevediem takéto veci irl

Nonfear RP - vratane rp illegalky s tým že ta daná postava operuje zbrane na dennej bázi prešla si xy prestrelkami si nemyslím že sa bude bať bean bagov s tym že o tom vie že sa použivajú bean bagy miesto nábojov

Odpojenie z RP Akcie - bohužial toto je celkom blbosť a zle napisane minimalne keďže som sa pozeral na to jak policajt stoji u mojho auta a čaká na mňa bolo to solidných 15 minut si myslim niečo také a čakal kým odijde takže nie fakt som neodpojil rp akciu čakal som nasledne som odišiel preč a switchol na druhy char čož si myslim že je dostatočné na to aby sa to bralo že sa mi podarilo utiecť.

Rád by som videl vyjadrenie aspoň od Samika :)

dnes v 21:40

Čau, pojďme si to vyjasnit.

Byl jsi naháněl policií, poté jsi dostal beanbagem, načež jsi místo pokračování v RP začal štěkat do OOC chatu (p.1.).
Tvoje "rp ilegalky" je mi celkem šumák. Když ti míří policista brokovnicí na hlavu, tvá reakce určitě nebude "nelehnu jdi se zabit", pokud tedy nestojíš o CKčko. 

Po pár hrdinských slovech jsi se rozhodl vzít nohy na ramena a po několika minutách se přepojit na altku. 

Tu můžete kouknout na klip, kterej začíná hned po beanbagu.

Bravurní, takhle to má přesně vypadat! 
Nevím, kde si myslíš, že seš ale RPit nesmrtelnou, nebojácnou slečínku si můžeš jít zkusit třeba i jinam.
Ode mě unban ani zkrácení nečekej.

Hezký zbytek večera. 

Toto téma právě čtou 2 uživatelé: rakaj, Reichard