Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál
Šťastné a veselé Vánoce vám přeje Admin Team portálu LeoSight.cz!

LeoSight.cz

Žádost o důkazy

pdave4

VIP

13
27.11.2025 21:30

Ahoj, asi 2-3 měsíce zpátky jsem dostal ban. Jako minulá žádost mi byla zamítnuta, protože jsem to napsal bez úcty?.... Nevím no. Takže bych rád viděl ty klipy kde jsem porušil pravidla. Tento portál mám rád, ačkoliv to tak třeba v RP nevypadá tak jo, jakože snažím se co nejvíc, ale občas mi příjde že dostanu ban neprávem :facepalm: 
Takže proto píšu jestli bych nemohl dostat ty klipy za které jsem dostal ban...

5.12.2025 00:01

Ahoj, ban jsi dostal před jedním měsícem v době psaní žádosti. Důkazní klip tvé osobě zasílat nebudu, jelikož dle mého názoru v něm není možné dostatečně anonymizovat jeho autora tak, abys jej sám nedokázal kontaktovat a mstít se mu. Minimálně to bych od tebe očekával, když už ne tu nápravu, viz tvá vlastní historie a opakující se stejné tresty hned několik let.

Ke zbytku se vyjadřovat nemusím, nicméně toto není žádost o unban, tudíž nevynáším žádný verdikt a topic pouze lockuji. Členové AT mají důkazní materiál k dispozici - a pokud se je pokusíš kontaktovat, aby ti jej zaslali neoficiální cestou, dozvím se to.