Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál
Šťastné a veselé Vánoce vám přeje Admin Team portálu LeoSight.cz!

LeoSight.cz

Zadost o unban nebo zkraceni.

28.11.2025 12:50, naposledy upraveno 29.11.2025 08:39 uživatelem ryzryk321

Dobrý den,

rád bych požádal o přezkoumání svého 14denního banu za nonRP driving a nedostatečné /injuries. Chtěl bych upřímně vysvětlit, že jsem na serveru poměrně nový a ještě jsem neměl úplně jasno v tom, jak některé situace správně odehrávat. Neomlouvá mě to, ale věřím, že to pomůže lépe pochopit, proč jsem udělal chyby.

V dané chvíli jsem nezareagoval tak, jak by se podle pravidel a RP standardu očekávalo. Nevěděl jsem, jak přesně mají vypadat správně odehraná zranění a jak realisticky jezdit v určitých situacích. Uvědomuji si, že to ovlivnilo ostatní hráče, a mrzí mě to. Rozhodně to nebyl úmysl a nechci nikomu kazit hru.

Od té doby jsem si pravidla detailněji prošel, zjistil, jak má správné RP probíhat, a jsem připravený hrát mnohem lépe a zodpovědněji. Server mě baví a rád bych měl možnost pokračovat, tentokrát už s plným porozuměním pravidlům.

Prosím proto o zvážení zkrácení nebo odstranění trestu. Beru to jako zkušenost, ze které jsem se poučil, a chci ukázat, že dokážu být pro komunitu přínosem.

Děkuji za přečtení a případné vyřízení mé žádosti.

29.11.2025 14:37

Ahoj, 
upřímně nevím co ti na to říct. Přijdeš na RP server, s kamarádem si založíte troll postavy Josef Zapekal a Josef Vypekal a bez jakéhokoliv zájmu pochopit pravidla nebo nějaké základy RP jdete prostě dělat bordel. 
Za necelé tři měsíce tvá historie vypadá takto. Za tu dobu jsi měl snad spoustu času zpytovat svědomí.

Zkrácení ani unban ode mě nečekej. Není to poprvé, ani podruhé.
Hezký zbytek dne.