Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost na postup příslušníka PSA

Bigwolfikstudio

Hráč

23
včera v 11:06

Podatel: Rick Wide

Důvod : dobrý den, tímto podávám oficiální stížnost na postup příslušníka PSA George Wimar Fitzler, služební číslo 184, při zákroku u dopravní nehody ze dne 28.11.2025

Příslušník PSA vůči mé osobě provedl osobní prohlídku na základě tvrzení třetí osoby (řidiče vozidla BMW), která uváděla podezření z ozbrojení a pokusu o trestnou činnost. Toto tvrzení nebylo podloženo žádnými přímými důkazy a u mé osoby nebyly nalezeny žádné zbraně ani jiné nelegální předměty.

Zákrok byl proveden bez použití policejní kamerové techniky (bodycam) a po celou dobu zákroku nebyla má osoba žádným způsobem snímána ani monitorována, čímž nebylo možné zpětně ověřit důvody, průběh ani zákonnost provedeného úkonu. Záznamové prostředky jiných složek integrovaného záchranného systému na místě události nebyly zaměřeny na mou osobu ani na policejní úkony.

V průběhu zákroku jsem uvedl, že cizí doklady, které byly u mé osoby nalezeny, jsem našel ve vozidle, které jsem předtím zapůjčil jiné osobě, a že nejsou mým majetkem. Přesto byly tyto doklady bez dalšího ověřování spojovány s mou osobou a použity jako podklad pro další domněnky o mém úmyslu.

Dále poukazuji na skutečnost, že řidič vozidla BMW nejprve z místa dopravní nehody odjel a následně se na místo vrátil, přičemž tato skutečnost nebyla dle mého názoru odpovídajícím způsobem řešena, zatímco pozornost příslušníků PSA byla soustředěna převážně na mou osobu.

Současně uvádím, že jsem měl u sebe služební odznak HZS, který je mým oprávněným majetkem a nebyl vrácen po ukončení mého pracovního poměru, nikoli však odcizen ani zneužíván.

Žádám tímto o přezkoumání zákonnosti a přiměřenosti postupu příslušníka PSA, včetně prověření rozhodovacího procesu příslušníka George Wimar Fitzler, služební číslo 184, v uvedené věci

Záměr: Záměrem této stížnosti je dosažení přezkoumání zákonnosti postupu příslušníka PSA v dané věci a odstranění veškerých záznamů souvisejících s tímto zákrokem z evidence a rejstříku, jelikož vycházely z nepodložených tvrzení, nebyly dostatečně zdokumentovány a nejsou opřeny o přímé důkazy.