Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Změna jména a příjmení

8.12.2025 15:12

Odůvodnění: Zdravím vážený soude

Rád bych si zažádal o změnu svého jména a příjmení z Mikhail Ivanov na Cameron Vinyard

Z důvodu: 
V minulosti jsem pracoval jako IT technik v jedné menší ruské firmě. Ta se ale postupně dostala do problémů – začaly unikávat osobní údaje zaměstnanců, došlo k několika kyberútokům a nakonec se ukázalo, že vedení se zapletlo do aktivit, které nebyly úplně legální. Přestože jsem s tím neměl nic společného, moje jméno se bohužel objevilo v několika únicích dat. Od té doby jsem začal dostávat podivné telefonáty, zprávy a dokonce jsem byl i párkrát kontaktován lidmi, kteří si mysleli, že mám přístup k informacím od bývalého zaměstnavatele. Po přesunu do jiné země jsem zjistil, že se některé údaje o mně stále šíří na starých databázích a fórech. Abych mohl normálně fungovat, pracovat a žít bez toho, aby mě pronásledovala minulost spojená s tou firmou, rozhoduji se o změnu jména a příjmení. Nechci se ohlížet přes rameno pokaždé, když mi přijde neznámý e-mail nebo když mě kontaktuje někdo, kdo tvrdí, že mě „zná“. Potřebuju začít znovu, bezpečně a bez zbytečných rizik.

Záměr: Změnit svoje jméno z Mikhail Ivanov na Cameron Vinyard

Přílohy: Občanský průkaz

Salsiii

Hráč

46
13.12.2025 00:11

Adresát: Mikhail Ivanov
Věc: Odpověď na podnět

Vážený podateli,

Vaše podaní bylo řádně přezkoumáno a bylo shledáno jako dostatečně odůvodněným.

Změna jména bude provedena zápisem do matriční knihy. Veškeré další úkony související se změnou jména, zejména vydání nových osobních dokladů směřujte na příslušné kompetentní úřady.

Samir Qerimi, J.D.

Soudce Vrchního soudu San Andreas