Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Nevyřešeno Změna jména a příjmení

dnes v 15:12

Odůvodnění: Zdravím vážený soude

Rád bych si zažádal o změnu svého jména a příjmení z Mikhail Ivanov na Cameron Vinyard

Z důvodu: 
V minulosti jsem pracoval jako IT technik v jedné menší ruské firmě. Ta se ale postupně dostala do problémů – začaly unikávat osobní údaje zaměstnanců, došlo k několika kyberútokům a nakonec se ukázalo, že vedení se zapletlo do aktivit, které nebyly úplně legální. Přestože jsem s tím neměl nic společného, moje jméno se bohužel objevilo v několika únicích dat. Od té doby jsem začal dostávat podivné telefonáty, zprávy a dokonce jsem byl i párkrát kontaktován lidmi, kteří si mysleli, že mám přístup k informacím od bývalého zaměstnavatele. Po přesunu do jiné země jsem zjistil, že se některé údaje o mně stále šíří na starých databázích a fórech. Abych mohl normálně fungovat, pracovat a žít bez toho, aby mě pronásledovala minulost spojená s tou firmou, rozhoduji se o změnu jména a příjmení. Nechci se ohlížet přes rameno pokaždé, když mi přijde neznámý e-mail nebo když mě kontaktuje někdo, kdo tvrdí, že mě „zná“. Potřebuju začít znovu, bezpečně a bez zbytečných rizik.

Záměr: Změnit svoje jméno z Mikhail Ivanov na Cameron Vinyard

Přílohy: Občanský průkaz