Zdravičko chcel by som požiadať o unban od COPBAITINGU A NONRPINJ.
kedže Injurka som rpil po páde a po jednom z narazov mi povedal policajt jdi, aby som pokračoval tak som naďalej pokračoval a potom keď sme doerpili že som spadol tak ma dali do CPZ a dostal som ban.
Aby som následne vysvetlil o čo sa jedná. Táááák...
Copbaiting - Chcel by som iba povedať že z mojej strany to NIEJE CIOPBAITING kedže policajtom robim nahanačky ktoré maju byť taka malá ''akcia'' najde sa aj autonehoda čo sa urobi iný policajt ale na druhu stranu aj policajti naražaju, do teraz to bolo v poho
NONRPINJ - INJURKA som RPil a pri jednom z nárazov mi policajt povedal ''JDI''. Nižšie prikladám dôkazy

- Aby som ''šiel''
Taktiež na pánov policajtov som kričal že ''Má'' a nemalo to byť ako provoking.
Svoje následky a BAN si uvedomujem, aj všetko čo RPím keďže som podstivý hráč.
Prajem pekný Zvyšok Dňa/Večera alebo pekný Deň/Večer
Taktiež pozdravujem pána Admina @ColekSamik
Zdravičko chcel by som požiadať o unban od COPBAITINGU A NONRPINJ.
kedže Injurka som rpil po páde a po jednom z narazov mi povedal policajt jdi, aby som pokračoval tak som naďalej pokračoval a potom keď sme doerpili že som spadol tak ma dali do CPZ a dostal som ban.
Aby som následne vysvetlil o čo sa jedná. Táááák...
Copbaiting - Chcel by som iba povedať že z mojej strany to NIEJE CIOPBAITING kedže policajtom robim nahanačky ktoré maju byť taka malá ''akcia'' najde sa aj autonehoda čo sa urobi iný policajt ale na druhu stranu aj policajti naražaju, do teraz to bolo v poho
NONRPINJ - INJURKA som RPil a pri jednom z nárazov mi policajt povedal ''JDI''. Nižšie prikladám dôkazy

- Aby som ''šiel''
Taktiež na pánov policajtov som kričal že ''Má'' a nemalo to byť ako provoking.
Svoje následky a BAN si uvedomujem, aj všetko čo RPím keďže som podstivý hráč.
Prajem pekný Zvyšok Dňa/Večera alebo pekný Deň/Večer
Taktiež pozdravujem pána Admina [user:5440]