Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o vysvětlení banu. @kocvin

asiproCZ

Hráč

22
9.12.2025 21:49, naposledy upraveno 9.12.2025 21:51 uživatelem asiproCZ

Ahoj ahoj. Tento krásný den (dnešek) v 11:25 mi byl udělen ban od GA @kocvin z důvodu neadekvátní RP injuries, powergaming. Popravdě si nejsem vědom, že bych v nějaké blízké době porušil zde zmíněné pravidlo, či pravidla. Tudíž bych byl z celého srdce rád, kdyby mi to kocvin nějak vysvětlil a upřesnil, kdy jsem tyto pravidla údajně porušil. Děkuji a přeji krásný zbytek dne, večera a nebo rána. :)

včera v 20:10

Ahoj, situace se stala 5.12., nicméně k ticektu jsem se dostal až o pár dní později, proto ta prodleva. 

K situaci samotné. Po srážce dvou elektrikářských aut, která byla ve vyšší rychlosti, vaše vozidlo sjelo ze srázu/skály a zůstalo dole. Poté jste si s kolegou nastavili statusy(velmi slabé) a nehledě na zranění pokračovali v akci(powergaming). S krvácením z nosu a pohmožděnými končetinami, si tam běhal po srázu jako laňka a co víc, poté si skočil ke kolegovi do auta a pokračovali jste v zakázce.
I když je to nějakou dobu, věřím že si na situaci vzpomeneš a co víc, že se z ní poučíš a budeš příště RPit tak, jak se sluší a patří. 

Tímto to tady uzavírám, měj se hezky, kocvin.