Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žiadosť o unban + vyjadrenie ku každému dovodu banu - Dzusik

Dzusik

Hráč

9
včera v 20:36, naposledy upraveno včera v 20:36 uživatelem Dzusik

Čaves káves skimíci

NonRP driving - rozmyšlam kde lebo nenašiel som nič vzhladom k tomu že nič nebolo non rp driving vramci 1 kola chasu nič sa nestalo pripadne pneu buchli až potom inak dobre by bolo spomenuť nasledne som ich vymenil a fungovalo sa dalej inak nevidim non rp driving

PG - jedina powergaming je moj swimming, powergaming neviem kde inak bol čo si budeme to mi vysvetli prosim ta ale celkovo v tom nevidim pg

NonRP injuries - injuries boli rpene rad radom, pripadne by som rad videl kde pane samiku, tak k tomu by som sa rad porozpraval o injuries pana KaiserCrowleyho (vysekat sa v 260 do stlpu priamočiaro nasledne return do chasu nasledne zalietat si a fungovat je sranda, clipy samozrejme mame nebudeme sa hrat

stlp

kotrmelec cirkus

PS si frajer ze si ma blocknes na discorde ;)

pac a pusinku medvídci <3 swim>pd

včera v 20:52

Ahoj!
Společně s dalšími administrátory jsme se na důvodech banu shodli po zhlédnutí tohoto klipu.
Právě protože jsem dostal názor od více lidí, tak si stojím za tím, že ban je oprávněný a úměrný tvé bohaté historii. Můžeš si za těch pár dnů od toho zkusit odpočinout, když tě to dokázalo tak rozzlobit, že mě označuješ na discordu a píšeš mi pod profil.
Nu což, unban ani zkrácení ode mě nečekej.

Přeju hezký zbytek večera, zamykám.