Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žádost o unban. cobbaiting, zero tolerance

matysq

Hráč

13
dnes v 18:16

Zdravím,
chtěl bych požádat o unban nebo aspoň o zkrácení banu z dneška. 

To, co jsem dnes udělal, byla fakt kravina a zpětně si uvědomuju, že to nebylo vůbec dobré RP ani nijak vtipné. Mrzí mě to a chtěl bych se za to omluvit.

Byl jsem si jen vybrat peníze, protože se na Skimo vrátily dárky a chtěl jsem jet k vánočnímu stromu do MG, že si nějaké otevřu. Po výběru se tam začala pouštět pyrotechnika, řekl jsem si, že nějakou koupím, což byla chyba.

Když pak dojela policejní hlídka, policista po mně chtěl doklady. Já jsem odpověděl, že jasně, ale myslel jsem si, jak budu vtipnej, a položil jsem k policistovi pyrotechniku. Potom jsem začal utíkat, policista mě shodil na zem, já se zvedl, utekl do auta a začal ujíždět. Po téhle situaci jsem dostal ban.

Vím, že to nebylo dobré vůči RP, ostatním hráčům ani policistům. Upřímně se omlouvám všem, co u toho byli, i policistům. Už jsem se poučil, že takové věci dělat nemám a že tohle fakt nebylo v pohodě.

Prosím o zvážení unbanu nebo zkrácení trestu.
Děkuji za přečtení.

dnes v 19:38

Ahoj,
byl jsem přímo u toho, když jsi po vyprovokování policajta ještě tomu stejnýmu policajtovi hodil petardu pod nohy. Pak, když jsi dostal /tackle a policajt na tebe klekl se záměrem pokračování v RP, tak jsi písknul aby ses rychleji postavil, utekl jsi do auta a nějaké RP už tě dál nezajímalo. Ban je k tvé historii úměrný, tudíž unban ani zkrácení z mé strany nečekej. Věřím, že to ten jeden den vydržíš a budeš přitom zpytovat svědomí.

Hezký zbytek večera, zamykám.