Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Nedostatečné RP injuries a historie

MarthySK

Hráč

36
26.12.2025 16:17, naposledy upraveno 26.12.2025 16:21 uživatelem MarthySK

Dobrý den,
rád bych požádal o unban. Ban jsem obdržel za údajně nedostatečné INJ, ale upřímně si nejsem vědom, že bych v poslední době něco porušil. Naposledy jsem byl v RP situaci cca 50 minut před banem, kdy jsem jel s ostatními v autě. Poslední menši DN byla banka v LS, kde bylo vše odehráno korektně a zaRPeno.

ban udělen @Holysek

Pokud jsem udělal chybu, tak neúmyslně a mrzí mě to. Budu rád za přehodnocení banu, případně vysvětlení, kde konkrétně bylo INJ nedostatečné.
Děkuji za váš čas.
MarthySK

26.12.2025 16:27

Ahoj, to je hezké, že si tuto nehodu RPil, ale vzhledem k tomu jakým způsobem ses vyboural, tak toto RP nebylo dostačující. Že se vybouráš s Blazerem v rychlosti, který tě odhodí několik metrů dál a následně ještě nabouráš do budovy a RPíš pouze.. cituji: "naražená LDK, roseklí ret", promiň, ale to opravdu není dostačující RP hráče, který u nás má odehráno přes 2 tisíce hodin. Můžeš být rád, že ban máš pouze tak krátkou dobu. A žádost o unban se zamítá.

Děkuji a přeji hezké svátky.