Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žádost o UB [Ban by Ríša]

včera v 21:29, naposledy upraveno včera v 21:32 uživatelem Filipkko

Prvně chci upozornit, v názvu se nejdná o narážku či nic podobného, proti Ríšovi nic nemám.

Mno, čauahoj já jsem Filipkko dnes jsem dostal ban za Non RP injuries + zdravý rozum (3 dny).

Abych Vás hodil do děje co a jak se vlastně stalo, mno... celkem jednoduchý, Lucas El sueno aka Dragon673 či jak má ten nejm se rozhodl, spotovat firmu a taktéž i nadáv at na majitelku firmy. Já za Sajmona Díbila s ním měl mockrát tu čest se s ním potkat v dobrém i zlém takže jsem měl pádný důvod proti němu jít.

Dnes, se za náma bezdůvodně rozjel avšak jsem ho baitnul při "ujíždění" https://streamable.com/8luyf8 klip máte tady.

Co si budem, poměrně normální den u Sajmona, jezdí jako hovado a tak dále a tak dále.

Mno, prakticky se stala jedna nemilá věc, jel jsem za ním pak já jelikož jsem ho našel. Kamarád ho vyramoval ikdyž nevhodně to uznávám i já, neříkám kdyby do něj ťukl. Ale to teď není podstatné, podstatné je tohle: Klik (klikni pro přehrání klipu jó). 

Zdovolením bych řekl, to co vidíte na klipu ano, je to nulové injuries z jeho strany. Já zájem o injuries měl, jenže jak vystoupil, dal jsem enter a přerušil to a odjel. Poté jsem se hned otočil a "nastřelil to do něj" ale má postava taková je a to sice není obhajoba ale ano, doopravdy to tak je xd.

Osoba Lucas El Sueno která mé začala kropit, při tom, kdy neerpil injuries (bajduvej, injuries neerpil absolutně vůbec, co si budem, ani předtím jak ho kamarád nabořil tak stále se neobjevilo ani pitomé /do).

Když na Vás někdo míří glockem ano, je možnost i ujet, ale rozhodně má postava která ho většinou "ownila" nebude ujíždět před "loupákem" (pojem loupák je z hlediska IC nikoliv OOC).

Tak mě nenapadlo více, než ho srazit (kdybych měl glocka tak ho vylootim, bohužel pak pokračovala naháněčka kde ho naháněl Theo Garner, klip teď nenajdu, ale valil si po polňačce 200km/h).

Abych se dostal k tomu NonRp Drivingu tak to se stalo i v našem incidentu, né jen u Thea Garnera.

K Injuries bych dodal jen to, že jak lze vidězt na klipu, já zájem měl ale bohužel začal kropit nejde nic.

Za mě vše, nehodlám tu nikoho ponižovat ani pingovat s touhle žádostí o UB ale spíše zvážení. (abych já dostal 3 dny a on 4 za to co on předvedl mi přijde celkem že "not cool").

S podzravem Filipkko.

včera v 22:57

Zdravím, za banem si v obou případech stojím.

Co se injuries týče, náš server neuznává princip porušování pravidel z afektu nebo z jakési reakce na to, že to druhý dělá také. Na místě bylo na něj podat report a počkat, než si ho já nebo kterýkoliv zrovna připojený člen AT vezme. Neviděl jsem tu počáteční srážku, nicméně z klipu, který jsi mi sám poslal, je patrné, že po tom husarském kousku, kdy jsi asi ve 150 km/h najel autem do auta El Suena a přitom ho nabral, ses prostě odpoutal a z nějakého důvodu vystoupil. To prostě nejsou správně zahrané injuries.

Zdravý rozum jsi dostal za ten již zmiňovaný „kamikaze" útok. Byl jsi za stromem a skoro za kopcem, byl jsi k němu zády, měl jsi skvělou možnost ujet, což je něco, co by člověk v ohrožení udělal. Přesto ses rozhodl to auto obrátit o 180° a rozjet se přímo proti člověku s pistolí a jeho autu v obrovské rychlosti, nemáš ani jistotu, že kolizi vůbec ty nebo tvůj spolujezdec přežijete, což byste v realitě s největší pravděpodobností nepřežili. Argument „má postava taková je" v tomto případě já neuznávám. Na to by člověk musel být hodně mentálně vyšinutý, což je u postavy, která byla navíc hasičem, málo uvěřitelné.

Nevím, na co přesně narážíš u té délky trestů, upřímně jsem původně zvažoval dát alespoň dvakrát větší trest oběma. Dle mého názoru si nemáte moc co vyčítat. Historii máte poměrně rozsáhlou, ale řekl jsem si u obou, že vám aspoň něco uberu za ten „afekt" a nebudu vás nějak extra perzekuovat o zimních prázdninách. Tobě jsem dal o něco kratší, proto, že konkrétně tento typ prohřešku se u tebe v blízké minulosti nevyskytuje.

včera v 23:08

Najs Najs, to že to nebereš jako obhajobu já chápu, hodilo by se spíše prověřit chování El Suena :) Ahoj papa.