Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban nebo o zkrácení banu

Parda

VIP

24
31.12.2025 00:54, naposledy upraveno 31.12.2025 01:32 uživatelem Parda

Dobrý večer, ráno, odpoledne, poledne to je fuk 
žádám o unban nebo zkrácení mého nechtěného A2A.

Začalo to tak, že kamarád si založil ilegální postavu (char). Následně jsem mu prodal svůj Ford F-150 Raptor za jiný char, který jsem už nepoužíval a neměl jsem v plánu ho znovu hrát.

Po čtrnácti dnech šel kamarád do dolu, protože tam někdo přepadával jednoho hráče tak mu šel pomoct. Po nějaké střelbě tam přijely PSA. Kámoš zjistil, že nemá dost nábojů do HK, a tak se rozhodl jít do F10 jako vyhnutí se IC trestu. Poté mu @ParezNavzdy psal na Discord, aby poslal logy. Následně se připojil do hry a tam mu napsal: „Uděluji ti zákaz ilegálů.“

Po té, co mu to napsal, se kamarád rozhodl, že už nechce a nebude nadále RPit. Napsal mi tedy,na vysílačku ať dojedu do El Quabrados, že potřebuje si potřebuje promluvit tak jsem tam dojel a pak na mě vyvrhnul že mi  přepíše všechna auta a nemovitosti. V tom zmatku jsme si ani jeden neuvědomili, že ten Ford F-150 Raptor jsem měl na jiném charu, a přepsal mi ho na druhou postavu.

Rád bych zdůraznil, že nešlo o záměrné porušení pravidel, ale o nedorozumění a zmatek mezi námi.

Omlouvám se @ParezNavzdy za zbytečnou situaci, kterou musel řešit, a za čas, který jejím řešením strávil. Beru zodpovědnost za svou část chyby. Do budoucna si budu dávat mnohem větší pozor, aby se nic podobného neopakovalo.

Děkuji za přečtení a zvážení.
S pozdravem,
Parda