Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Unban za Zdravý rozum

Stik12

VIP

20
včera v 23:41, naposledy upraveno včera v 23:42 uživatelem Stik12

zdravím, dnes jsem dostal ban za Zdravý rozum duvod byl skakaní přez objekty/auta. nevidím tam ani jeden duvod na ban protože lidi to dělaj hodně často když se nudí a hlavně v MG před pizzerkou před kterou jsem byl a kdybych byl informovan že mam přestat nebo cokoliv ale ani jeden člověk tam nebyl takže logicky jsem se nudil nemlatil jsem ani do jednoho objetku jenom do vzduchu a to protože jsem se nudil a poté jsem jel do garaže a dostal jsem ban jakože omlouvám se ale neviděl jsem ani jeden takovej ban, a kdybych ten ban dostal kdyby tam někdo byl tako to pochopím ale tohle fakt asi nepochopím. A snažil jsem se co nejdele nedostat Ban který jsem nedostal asi více jak pul roku, a jako byl rád za aspoň nějakou odpověd a také vysvětletní. A přeju všem nejlepší do nového roku 

Stik12 out.

včera v 23:51, odstraněno včera v 23:51 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
dnes v 00:00

Ahoj, 

za uděleným banem si stojím. Přestože mám pochopení pro lecjaké chování, tak s ohledem na tvojí historii porušení zdravého rozumu a "RP", které tomu předcházelo („Pane vy jste police?") jsem se rozhodl ti udělit ban na jeden den. Skákat po autech před pizzérií pořád dokola, mlácení do vzduchu a stěn s tvojí historií poukazuje na vzorec chování, který nesplňuje standardy našeho serveru. A to jsem byl ještě hodný, že to bylo pouze na jeden den. To vydržíš.

Taktéž ti přeji šťastný nový rok. 

Toto téma právě čte 1 uživatel: Stik12