Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban

Flouthw

Hráč

2
3.1.2026 16:43

Dobrý den, administrační týme serveru Skimo, chtěl bych se tímto omluvit za své chování, kvůli kterému jsem obdržel ban za DM (pobodání bez dostatečného RP důvodu). Uvědomuji si, že jsem porušil pravidla serveru a jednal jsem zbrkle, bez dostatečného zamyšlení nad RP situací. Mrzí mě, že jsem svým jednáním narušil hru ostatním hráčům i celkovou atmosféru serveru. Beru tuto chybu jako ponaučení a do budoucna se budu striktně řídit pravidly, zejména těmi, které se týkají RP interakcí a používání násilí. Chtěl bych Vás proto požádat o zvážení možnosti zkrácení trestu nebo udělení unbanu. Server Skimo mám rád a rád bych se mohl vrátit a hrát korektně a férově. Děkuji za Váš čas a za přečtení této žádosti. S pozdravem Flouthw.

3.1.2026 16:47, naposledy upraveno 3.1.2026 16:49 uživatelem Rataj

Přesunuto do správné sekce.

EDIT: Máš to tu podané dvakrát, zamykám.

EDIT2: Nezakládej nám na to tickety a další příspěvky. Neposílej mi friend requesty. Žádost už podanou máš, teď potřebuješ něco, čemu se říká trpělivost.

EDIT3: Doporučil bych to taky napsat bez použití AI.