Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o Unban

Fuky

Hráč

1
3.1.2026 20:53

Zdravím píšu sem tak po dobrých 2 letech musel jsem si udělat i nový učet tady na stránkách jelikož jsem si nepamatoval heslo ani email od mého starého učtu kde jsem se jmenoval gadze. Popravdě si ani nepamatuju za co jsem ban dostal ale s tím jak jsem hrál dřív tak to určitě byla nějaká hrozná píčovina. A jelikož jak jsem koukal tak jedinej server kterej funguje je skimo a já bych si rád znova po dlouhý době zahrál na MTA tak bych byl vdečnej kdyby jste se na to mohli aspon podívat. A asi bych uplně pochopil kdybych unban nedostal s mojí historii ale od posledního banu uběhlo hodně času a už nejsem takovej debil jak dřív a Rpil bych podle pravidel.

včera v 13:30

Ahoj , zde ti dokládám tvůj ban ať teda víš o co se jedná , a popřípadě to ušetří práci administrátorovi s dohledáváním