Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žados o zkraceni banu nebo UNbanu

včera v 16:56, naposledy upraveno včera v 16:58 uživatelem MarthySK

Čau,
chci požádat o zkrácení trestu nebo unban.

Dostal jsem ban na 4 dny za NonRP Injuries a PG, udělil @KnizeIgor. K té situaci bych chtěl napsat, jak to bylo z mojí strany.

Po nehodě za mnou řidič druhého auta dojel a začal být arogantní OOC. Po nárazu jsem nedostal žádnou velkou brzdu, tak jsem auto nechal dojet na volnoběh až k PSA, kde jsem zastavil.

Na PSA pak přijelo řidič Porsche je Miki Ponert, se kterým došlo k nehodě, řidič si nahodil status zranění || pohmožděnina, naražený nos a ještě něco ||, ale bez dalšího RP odjel pryč, což mi přišlo dost divné. Já jsem si status dal, auto zaparkoval vedle PSA a zůstal tam.

Neříkám, že jsem to zahrál perfektně, beru si z toho ponaučení, ale přijde mi, že chyby nebyly jen z mojí strany.

Tady posílám logy k situaci:
https://leosight.cz/logs/MfZooV789b

Budu rád, když to vezmete v potaz a případně mi trest zkrátíte nebo zrušíte. Díky.

včera v 17:42

Čest, na klipu, který mi byl poslán, jsi s tím autem i po srážce normálně zatáčel (pro přejetí do jiného pruhu), takže si nemyslím, žes to nechal dojet na volnoběh. GTA SA fyzika tě sice nezastavila na místě, ale měl jsi hned na místě RPit, a ne si vypnout /inj a jet k PSA stanici. I kdybych tohle ignoroval, zranění, které jsi RPil (na základě statusu, který sis napsal až 5 minut od srážky a na naléhání od ostatních hráčů), vůbec neodpovídají charakteru srážky, kterou jsi podstoupil ve více než 200 km/h, soudě dle toho, že vozidlo, které tě pronásledovalo, jelo zhruba touto rychlostí, ale ztrácel ses jim z dohledu. Ponert, kterého jsi srazil, za tebou přijel, aby tě upozornil, že máš taky RPit injuries. Na to, že nemá vytvářet OOC situace a raději podat report, byl již upozorněn.

Historii máš poměrně rozsáhlou, dokonce jsi stejně dlouhý ban za podobnou věc dostal před více než týdnem, nevidím úplně důvod zkracovat.

Toto téma právě čte 1 uživatel: Filipkko