Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban - Michael

Michael

Hráč

20
7.1.2026 20:04

Zdravím,

Za chvíli to budou skoro 4 roky, kdy mi byl udělen permanentní ban od administrátorky Puding. Rád bych zkusil podat další žádost o odbanování. Jak jsem již psal v minulé žádosti o unban, tak si zcela nepamatuji přesné detaily, které vedly k mému zablokování. Matně si jen vzpomínám, že jsem se dlouhodobě choval neadekvátně ke členům AT. Přece jen to jsou již 4 roky od udělení permanentního banu, což je poměrně dlouhá doba na přehodnocení svého chování vůči členům AT. Myslím si, že již po takovéto době člověk může přehodnotit svůj postoj. V neposlední řadě bych se přednostně rád omluvil hlavně administrátorce Puding a celému AT, ke kterým jsem se v minulosti choval arogantně.

S pozdravem,
Michael

GumicekCZ

Hráč

1
včera v 09:13

Takové hráče jako jsi ty zde nepotřebujeme.
Pravidla RolePlay jsi měl umět nebo se je naučit ještě před tím, než si zde začal hrát.