Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Ban ve stejné domácnosti.

13.1.2026 18:46

Zdravím.

Můj sourozenec dostal včera kolem 11té hodiny ban, což je jeho problém a ne můj. Svojí chybu si uvědomuje a v tom případě nechápu proč bych měl být potrestán i já.

viz.

včera v 23:49 zwanex KaiserCrowley Non RP injuries (4 dny)

Na Discordu padlo něco ve stylu že by mohl jít na můj účet a že by mu to přišlo nefér, je to skoro dospělý člověk takže si uplně nemyslím že tohle pasuje a absolutně nehrozí aby šel jakýmkoliv způsobem na můj účet a tím obcházel ban.

Po dnešní konverzaci ani on sám nechápe, proč mám trest i já když si ten ban zavinil on sám, na počítači mam dost silné heslo a můj skimo účet nezůstává přihlášen, takže to že by se dostal na můj účet je méně než realné.

Touhle zprávou bych rád požádal o "unban" na mojí IP Adresu a získal tím přístup ke hře, protože jsem nic špatného já konkrétně neudělal.

Díky

14.1.2026 22:50

Ahoj, záležitost byla vyřešena již skrze ticket. Samotná žádost se zamítá a s koncem trestu pro tvého bratra navíc pozbývá žádost relevance. Uzamykám.