Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o Unban

Gurgys00

Hráč

1
včera v 09:56

Ahoj,dobrý den ,včera večer jsem dostal ban na 5 dnů bohužel ano vím za co ,chtěl bych vás požádat o zrušení banu na serveru ,včera večer jsem erpil ve frakcí elektrice vedení no ale nic hráčů to nějak neerpi jak by se mělo takže furt do mě bourali tak jsem to nevydržel a píšu jim (začněte  erpit normálně a oni pst)

A jeli dál tak jsem to do nich taky naboural spadli ze skaly omlouvá se za svoje chování už se to nestane jen mi prosím zrušte ban a pokud se něco s toho znovu odehraje nahlásim to děkuji moc 

dnes v 03:09

Ahoj, drtivá většina toho, co následuje po "ale" je v tomto konkrétním případě hodno naprosté diskvalifikace. Pokud do tebe někdo bourá a neRPí, od toho existuje systém reportů (F2), který jsi nevyužil. Ve výsledku ses namísto toho rozhodl vzít věci do svých rukou a nám jako AT jsi do rukou nedal absolutně nic.

Původně jsem ti zamýšlel tento ban udělit nejméně na týden, a to s ohledem na počet porušených pravidel a závažnost tvého jednání. Nakonec jsi obdržel ban na pět dní, a tedy to samotné můžeš ve své podstatě považovat za zkrácení.