Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o zkrácení banu či zrušení

16.1.2026 21:35

Zdravíčko všem před pár dnami jsem dostal ban od @ParezNavdy za nonrp driving takže tím chci vlastně naznačit že bych se chtěl omluvit adminovi že jsem neerpil i injuries jak mě PSA pitovali byla to moje chyba a za tou chybou si stojím a chci to napravit. Moc slibuji že v budoucnu budu erpit injuries tak i rp driving ponaučil jsem se z mých chyb a chci je napravit moc bych prosil o zkrácení banu nebo i celkového zrušení. A moc se omlouvám @ParezNavzdy za moje chování moc prosím o zkracení či zrušení banu, Nevím zda mi vyhovíš ale zkusit jsem to musel a díky že si tohle přečteš @ParezNavzdy.

dnes v 16:43

Ahoj,

od roku 2023 máš stabilně a opakovaně bany z pravidla za to samé: Non-RP injuries a non-RP driving. Netuším, co s tebou dělat, ale zkracovat za mě nepřipadá v úvahu, zkus na to dávat pozor.

Žádost o unban zamítám.