Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban

Jardacz

Hráč

3
dnes v 01:04, naposledy upraveno dnes v 01:08 uživatelem Jardacz

Čau před chvíli jsem dostal ban za Arogantní chování v OOC vůči hráčům a členovi

nepřijde mi že jsem byl arogantní vůči hráčům a tebe jako admina nic tam nevidím špatného  sprostého ani arogantní chování 

zde jsou logy:https://leosight.cz/logs/ASZaIfwht8

@KaiserCrowley

dnes v 01:53

Ahoj,

říkáš, že tam nevidíš žádné arogantní chování, což mě trochu zklamalo mimo absenci jakékoli omluvy. Dovol mi tě tedy trochu nasměrovat.

Vejdu do nemocnice a první co vidím:

Jelikož fakt nejsem fanoušek takových poznámek, tak jsem se tě zeptal co děláš machry, očekávajíce nějaké rozumné vysvětlení. A co jsem dostal místo toho?

Tohle, prosím pěkně. Pak abych si trochu posypal popel na hlavu jsem se trochu do tebe opřel také. Když vidím také minimum vloženého úsilí do žádosti o unban a tvrdíš tu, že nevidíš v tomto žádný problém, pak sečteno a podtrženo docházím k závěru, že ban ti pouze prospěje. Nazývat ostatní bábovkami a poměřovat si, kdo je víc chlap můžeš i s klukama venku, uplatníš to lépe.