Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Unban appel.

zWortex

Hráč

2
včera v 15:51, naposledy upraveno včera v 16:04 uživatelem zWortex

Chcel by som si požiadať o unban, ktorý mi bol udelený pár minút dozadu. Ban som dostal za non-RP injuries, non-RP driving a water evading. Súhlasim stým že som neerpil injuries lebo nebol ani čas to písať kedže ma stále naháňaly. Ako ma ramovali tak som to chcel RPit lenže po celý čas ako ma naháňali policajne auta, a stále ramovali - nedokázali normalne naháňať, tak som sa díval za seba stále a každý raz čo som sa pozrel tak tie policajne auta lietali - jeden trafil stlp, ďalší stenu, potom sa ramovali navzájom keď sa snažily mňa, a ani jeden z nich nemal tak isto napísane injuries. Týmto si chcem požiadať o unban lebo bol mi udelený neprávosťou. Pravidlá som porušil, ale tak isto ich porušily všetci ktorý boli zapojený v tejto RP akcí. Druhý ktorý bol somnou a utekal tak zastavil a policajne auto ho v 200 trafilo a odhodilo do vody, to je presne to policajne auto ktoré ma potom rámovalo a najviac triafalo stlpy a ostatné auta. Ďakujem za odpoved. Pekný deň.

dnes v 16:38, naposledy upraveno dnes v 16:41 uživatelem ParezNavzdy

Ahoj,

zmíním tady rovnou jedno pravidlo:
8. Hráč proti kterému je pácháno porušení pravidel (nebo který je svědkem takového počínání) má povinnost tuto situaci neprodleně nahlásit v reportu (F2) a nesmí porušení pravidel žádným způsobem oplácet (především nesmí také porušit pravidla, jinak bude také potrestán).

K honičce jsem se připojil až později, nikterak jsem však nenašel jiné porušení pravidel a to ani zpětně z klipů, co jsem měl. Jelikož si neměl klip z tvojí strany a jediné co se mi doneslo byl klip jiného hráče za PSA, kde to bylo v mezích pravidel(vjelo mu auto do cesty, kdy on ho jen popostrčil rámem a to v moment, kdy jeli oba dopředu). Ještě se mi svěřil, že naboural do dvou lamp(tak prý jen jedna lampa, pozn. redakce), ale údajně v nízké rychlosti - bohužel bez klipu nemohu posoudit, jestli to bylo skutečně tak malé nabourání(např. bokem vozidla, kde by nejspíše nedošlo k nějaké větší nehodě) nebo větší, jediné co z toho můžu vyvodit je teda to, že ho můžu odkázat, ať si na to dává pozor.

Měj pravidlo 8. na paměti, případně mohu doporučit klipování hry, pak jsou věci v zásadě průkaznější.

Žádost zamítám.