Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o UB by Ríša part 2

dnes v 14:30

Serus, čauahoj, dnes tu jsem pro to, že jsem dostal ban od mého oblíbeného admina Richarda.

Zdravím tě, zdraví love a svoboda.

No, konec blbostí teď už doopravdy, dnes byla potyčka PSA vs 2 "Wannabe Mafiáni" žeano, no....

Máme tu ten NonRP Injuries, cituji "několikanásobný" Mno, prvně tu máme srážku s tou srajdou jak se tomu nadává, jo under cover či něco takového . Mno ujo moráles bum čelní nárazos a vlastné neadekvátní RP injuries, ono vlastně při pursuitu najedeš raptorem z boku do řidiče abys ho pomalu zabil že ano.

No, status jsem nahodil, sice takovej mid ale nahodil protože to není jak pár jedinců z PSA co počkají, až si dáme status. Bohužel někteří nás mezitím blokli áno děkujeme.

Máme tu i pana Mario Capko, serus zdravím tě brácho, příště koukej na cestu prosímtě a neblokuj mi cestu při Pursuitu jako civil, děkuji moc.

Co se týče menších nárazů jo to si přiznám neerpil jsem to, jenže můj status byl většinou jak bible která se dala krásně pročátat jako moje historie. A jelikož jsem problémový hráč tak docela ban i chápu.

Jenže pohled toho, co se všechno při pursuitu stalo, tak koukáte spíš jen na mě a na ty špatné lidi prostě jo! PSA vs Wannabies.

PSA zaručená výhra víšco, ještě si podáme report za to malé injuries. Logicky ten status nebudem vypisovat při pursuitu když nás stihnou bloknout. Nahodím nějakej status jedu dál, až ujedu ak si ho dopíšu jednoduché.

Pak tu máme... NonRP Fear, jo... já měl zbraň vytáhlou první jenže mě to padlo, tak jsem jí musel tasit znovu žejo.

No, to bychom měli teď se vrhnem na to vaše PGčko jo ok.

PG je v tom, že mi vyšla chance, a že kopnu někoho do břicha či jak to mám pochopit? ono logicky budu mít sílu ikdyž dostanu tou brokovnicí nebo co to je, když už tak bych řekl že je to zdravej rozum btw.

Jó mimochodem tu je nějakej klip co jsem zaznamenal: kukaj.to

Tu druhe jo: kukaj.to

Takže Ríšo normálně, kdybys to se mnou pořešil víšco, hej dej mi logy prosímtě co se stalo, proč si udělal toto a toto, ne more! Já ti dám hned ban! HAHA né kámo, to je prostě trapný upřímně jsem čekal že to se mnou budeš chtít alespoň trochu pořešit. Příště se mi alespoň ozvi čus dostaneš ban dík. Serus!🫡🫡

dnes v 14:47, naposledy upraveno dnes v 15:05 uživatelem KnizeIgor

Napiš to ještě jednou a normálně. Tahle žádost má od nějaké serióznosti daleko a nechce se mi ani číst.