Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žádost o Un-Ban [Filipkko]

dnes v 15:08

Ahoj, předem chci říci omlouvám se za minulou žádost, ano moc jsem si s tím práci teda nedal :D

Mno, ahoj tu opět Filipkko s další žádostí o zkrácení, nebo případným UN-Banu.

Nejdřív bych začal popsáním situace že ano, dnes cca kolem 12té hodiny jsme si řekli že dáme pursuit skoro jako každej druhej den.

Mno... Tento Pursuit se moc nepovedl, jak jaksi mě chytili až na potřetí, což není podtstatný.

Ban jsem dostal asi dvacet minut zpátky.

Viz: 

Mno, víc vidět nejde jelikož je to docela dlouhý že.

Mno, jednalo se jak jsem říkal o pursuit, při prvním jsem měl srážku s CIV raptorem, který mě bočně plnou rychlostí nadrcal, ono není celkem logický aby do mě napálil v realitě při pursuitu a skoro zabil řidiče žejo.

Zároveň tu jsme u toho nedostatečného RP injuries při tom nárazu, ono když ujíždíte nabouráte a než vypíšete status, tak to chvíli trvá... Proto když ujíždíme, dáme nějakej rychlej status a jedem dál, až ujedem statusy si doerpíme žejo.

Mezitím má PSA čas Vás bloknout automaticky jak aktivisti vystoupit a začít mířit ale o to vůbec teď nejde.

Máme tu druhé ujíždění, a to směr Blueberry, tímto zdravím Maria Capka v jeho A8mě, chtěl jsem jet stále rovně jenže Mario Capko měl údajně danej tempomat a vjel mi do cesty a tím mi vlastně zablokoval cestu, takže jsem to musel ještě rychle stočit dro druhé uličky, to je jedno. Tu jde jen o ten zdravej rozum ze strany hráče žejo.

Asi by úplně při Pursuitu neblokoval druhého hráče, kdyby mě pronásledoval ok, ale blokovat mě a tím mi bránit ujíždění je těžká srajda.

Pak se přesuneme k druhému bodu a to je totální powergaming, jak jsem říka lv druhů shitest žádosti o Un-Ban, tak, jsem si vše zaerpil žejo, chance mi vyšla, proto jsem mohl utíkat, ano příznám si, spíš tam byl zdravej rozum a to bylo díky beanbagu či jak se ta věc píše, a dvakrát ostrým, tím druhým jsem skončil v NMG žejo, respawn. 

NonRP Fear, Zbraň jsem měl jako první, ale padlo mi to, jenže tu jde i o druhou věc, jelikož jsem měl včera nebo předevčírem přestřelku u které i Ríša byl, tak asi úplně fear RPit nebudu a budu si myslet "jó to poowním" Bohužel tomu tak nebylo, tudíž nevím kde se o nonRP Fear jedná viď.

Teď abych se vyjádříl k Ríšovi trošku... Ríšo, sorry za tu první žádost, každopádně furt platí to co jsem psal... a to je to, že si mi mohl napsat o logy nebo cokoliv, klidně mě vyspamovat na discordu nebo tak. Jenže ty jdeš, aniž bys něco řekl a vidím loading kolečku místo toho, aby si to se mnou alespoň trochu pobral viď, to je asi to co mě na tom nejvíc abych to řekl slušně... štve.

No a to je tak asi vše jak bych se k tomu vyjádřil, klipy jste již určitě viděli.

Pozdravuju, ahoj.

arciCZ

Hráč

37
dnes v 15:25

Ahoj, líbí se mi tvá ublíženost a chování v okamžik kdy někdo nesouhlasí s tvou žádostí o unban. Když se v ní vyjadřuješ jak dítě a zároveň tvé RP na základě tebou zaslaného klipu odkazuje spíše na powergaming a vynucení si svého úspěchu na úkor dání šance někomu jinému.

Jen pro referenci, screen tvého komentáře u mě na profilu, po mé reakci.

A screenshot z toho klipu, než i tvůj druhý klip bude zablokován. :)

Spoiler

dnes v 15:29, naposledy upraveno dnes v 15:30 uživatelem Filipkko

@arciCZ já doufám že se tě to nedotklo upřímně, já se jen snažil utíkat přece :o

Nevím o jakým bloku mluvíš chlapče, tu nejsme na TikTok Duelu, to že ti napíšu komentář pod profil si neber osobně. :-D

Každopádně, ten klip zablokován úplně nebudE, poslal jsem ho tam, zůstane tam, přeber si to jak chceš. Ale spíše si to víc přečti dík.

Colombo

Hráč

13
dnes v 16:02

Ďakujem za komentár pod profil ale mazať si ho nemusel :-)

Na druhú stranu chápem, že by to mohlo poškodiť tvoju snahu o skrátenie banu prípadne un-banu keď ľuďom píšeš pod profily akonáhle s tebou niekto nesúhlasí. 

Čo sa týka nášho stretnutia v Blueberry k tomu nie je žiadna závratna historka ako to ty popisuješ. Z tvojej strany to sú len špekulácie alebo domnienky. Jednoducho som išiel na tempomate od garáži k odťahovému parkovisku kde si sa vyrútil z uličky. Napálil to do mňa a následne do budovy. K tomu si mal čas do LOOC napísať "jasnw" a bez injuries odísť a pokračovať v naháňačke. A samozrejme písanie do PM si si tiež nemohol odpustiť, že áno. 

Rovnako ako prvá žiadosť táto druhá je odfláknutá len dlhšia. So štipkou satiry a humoru ktorý pobaví maximálne ľudí v tvojej vekovej kategórii. Ale kto som ja, aby som súdil či bola alebo nebola žiadosť odfláknutá. To je len môj uhol pohľadu. Čo ale môžem spraviť je poradiť ti. Vyhol by som sa anglicizmom t.j. "poowním, takedownul, wannabe mafiáni" a podobným slovám.  Adresujem žiadosť správne na daného človeka. V tvojom prípade to nie je Ríša. V kombinácii s prezývkou, ktorú používaš v žiadosti a tou satirou stráca celá žiadosť kredibilitu a serióznosť. 

A ako si napísal ty mne, zdravím ťa brácho. Zapracoval by som na znášaní následkov, ktoré majú moje činy.

dnes v 16:08, naposledy upraveno dnes v 16:23 uživatelem Filipkko

Hej hlavně vklidu Colombo, moc to nevypadalo jako tempomat teda... je škoda že tu nemám klipnutý týjo, to by byl pech kdyby jó že? Pro jistotu tu pošleš jen to co jsem ti psal do PMky, a ano Vklidu Mario Capko jo.

Ty si moc dobře věděl že někdo jede, každej normální člověk by uhl, a nepokračoval dál v roadblocku, což jako občan asi úplně neuděláš, každopádně ano, teď je to moje domněnka, to si trefil. Jenže nemám bohužel pádnej důkaz.

Bajduvej, to že mu píšu Ríša, je skrze jednoduchou věc, možná kdybys trošku poznal nicks na Lsku tak by ti došlo, že se jmenoval Reichard, a dneska jsem dostal ban od KnizeIgor, to je takový jak to říct... divný?

Příště si nech ten tvůj pokus o roadblock bokem prosímtě, a nedělej tu ze mě dementa že si mé bloknout nechtěl, děkuji<3

dnes v 16:23

Jak jsi sám v předchozí žádosti chtěl, píšu ti "čus dostaneš ban dík".

Respektive dostaneš prodloužení trestu, Reichardova GM práva na pokrytí všeho, čeho ses za poslední týdny a měsíce dopouštěl a aktuálně se to kupí, nestačí. Zjevně máš obrovský problém s dodržováním pravidel, tvé vyjadřovací způsoby raději nekomentovat a považovat je za mladickou nerozvážnost. Jen tu na ni není vůbec nikdo zvědavý.

Do trestu ti zároveň zahrnu i tvé vystupování na Irisu, kde vlastníš účet přidružený k postavě, na níž nehraješ, a na tomto účtu konstantně jen urážíš ostatní hráče, zejména jana38. Ten, oproti tobě, alespoň umí vůči svým činům projevit nějakou sebereflexi. Ty? Do toho snad ještě dorosteš.

Prodloužím ti to na půl roku, ber to jako formu slitování, jsi adept na permaban. Pokud s tebou Reichard bude chtít ještě dodatečně řešit zákaz ilegálu, jako že by ti prospěl a tato debata byla ve hře, to nechám na jeho volbě. 

hanysairlines

Hráč

20
dnes v 16:31

Dobře mluviš Dzardys, Za posledni tydny jen kropil, campil elevatory, thats all.

dnes v 16:31

Dzardysi, zdovolením bych se vyjádřil. S tím zákazem ilegálu problém nemám, upřímně ten mi je nějak jedno.

Spíš nechápu pointu tohoto. Iris účtu, ono pokud myslíš mou černou postavu, původně byla založena kvůli toho, že má postava je zavřená v cele. Pokud sis to přebral takto, tak si to tak přeber. Upřímně takto, nechápu proč to tak moc hrotíš :D Já jsem prakticky hráč, co má zájem o RP. Účastním se všeho co jde, a nejsem blud co afkuje u pizzerky, jsem takovej ten jedinec co sem tam dělá hovadiny, ale zas má zájem o RP.

Bohužel, tys to pobral tak jak si to pobral, jseš dospělej evidentně máš více rozumu jak já, pravděpodobně už prodloužení mám, vysmějte se mi jak chcete, pokud jste ublížení za můj názor a čůs! :D

dnes v 16:32, naposledy upraveno dnes v 16:58 uživatelem KnizeIgor

Ani nevím pořádně, z čeho začít, ale pokusím se to pojmout nějak chronologicky.

První porušení pravidel je v té srážce s Raptorem, do kterého jsi narazil spíše ty než on do tebe. Viděl jsem klip z jeho pohledu - nic nenasvědčuje tomu, že by se do tebe pokusil narazit schválně, spíše tam vidím podcenění tvé rychlosti a špatný výpočet toho, kde jsi (na základě toho, že byl za rohem a na radaru vidí jen jiná policejní vozidla), a on si pak myslel, že tě stihne včas zablokovat, což je běžná policejní praktika. To, že to možná podcenil, je čistě IC věc. Po takové srážce by pursuit nepokračoval, jel jsi rychle. - Non RP Injuries číslo 1

Druhé porušení pravidel - na křižovatce v Montgomery ses čelně srazil se ZT a jel dále. Nebyl to sice silný náraz, ale ani ne tak slabý, abys jel dále bez jakéhokoliv RP. RPí se na místě, ne dodatkově. - Non RP Injuries číslo 2

Třetí porušení pravidel - to jsem neviděl a ani jsem tě za to původně netrestal, ale ve své předchozí žádosti o unban jsi sám napsal, že jsi dostal beanbagem. Rána gumovými projektily ráže, která je RPená PSA na Skimu, způsobuje obrovskou bolest, poranění svalů a nervů či dokonce zlomeniny. Zastavovací efekt gumových projektilů je ještě účinnější a déle trvající než u taseru. Existuje důvod, proč se brokovnice s gumovými projektily používá v některých policejních složkách jako donucovací prostředek a stejně tak existuje důvod, proč jsou v některých zemích zakázané. Po ráně gumovým projektilem bys nebyl schopen kopnout Daviese do břicha (nejspíše bys na to neměl ani myšlenku), tím spíše, když jsi sám ležel na břiše, což snad ani není fyzicky možné. - Non RP Injuries 3 / Powergaming 1 - post factum (kdybys to nenapsal do předchozí žádosti, nevěděl bych o tom)

Čtvrté porušení pravidel - Davies zaRPil, že od tebe odkopává zbraň. Ty ses po jeho fyzicky nemožném kopnutí do břicha prakticky bez RP zvedl, odběhl jsi od něj a nezaRPil jsi, že tu zbraň znovu bereš, začal jsi hned střílet. Kromě toho jsi toto udělal v době, kdy jsou okolo tebe dva ozbrojení policisté - kdyby měli šanci zareagovat, byl by z tebe cedník. Fear musí RPit každý - i voják, co byl na frontě, má pud sebezáchovy. Plus můžeme retrospektivně započítat i tu první ránu beanbagem, o které jsem původně nevěděl. - Pokračování Non RP Injuries 3 / Powergaming 2 / Non RP Fear 1 

Páté porušení pravidel - nejsem si přesně jistý, zda tě po poslední situaci trefili ostrými nebo gumovými, ale v obou případech platí, žes měl těžké zranění a skript tě nechal upadnout do bezvědomí. Poté, co ses z bezvědomí probudil, jsi začal utíkat, což bys ani po gumových ani ostrých projektilech nezvládl a navíc ses pokusil vzít znovu ten Glock, bez ohledu na to, že kolem tebe opět stojí několik ozbrojených policistů. - Non RP Injuries 4 / Powergaming 3 / Non RP Fear 2. A vlastně i zdravý rozum, ale to je jedno, ty pojmy spolu velmi úzce souvisí. Být GA, tak bych ti možná i enforcenul situační CK.

Mezitím, co toto píšu, jsem si na druhé kartě všiml, že Dzardys už rozhodl o prodloužení a zamčení topicu, ale stejně tu odpověď ještě dodatečně pošlu, aby bylo jasno, v čem přesně jsi v mém případě pochybil, protože v žádosti občas zmiňuješ úplně jiné věci, než za které jsi ve výsledku ten původní ban dostal. Ve výsledku jsi toho spáchal mnohem více (viz opakovaný trolling na Irisu, zakládání postav s nula hodinami specificky za účelem šikanování určité postavy, ke kterému nemáš zjevný IC důvod). 

Vzhledem k tomu, že funkci kata po mně částečně převzal Dzardys, který se rozhodl pro prodloužení banu, je asi jasné, že ode mě jej nedostaneš. Tohle píšu už jenom pro dodatečné vysvětlení a odůvodnění mého rozhodnutí.

Toto téma právě čte 7 uživatelů: Colombo, LadyHope, Brupiskot, Stik12, KnizeIgor, Filipkko, Skaterm15