Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žadost o unban

Stik12

Hráč

21
včera v 18:41

Zdravím, dostanu vás trochu do kontextu dnes jsem těžil normalně v dolech co přiběhli 2 maskováné osoby,poté co jsem erpil jak mě okradaj tak jsem si podal report o jejich adekvatním erpením protože jsem zvažil že když zaerpí /me bere jednu a poté druhou a zapoutal. Tak se mi zdá že tam nějak chybí /me bere pouta poté atd jestli mě chapeté no a poté mě pan který okradal zvednul co už jsem měl sanči utect přece jsem pana nechal doerpit a poté co mě jeden prohledaval a druhej se koukal někde tak jsem začal zdrhat a pan crowley tohle uznal jako Nonerpé fear poté co Leo Rivera teda muj char ma něco za sebou se zbraněma ale neočekaval jsem že nezačnou hnedka kropit ale že budou  řvat Stuj! nebo něco podobného ale nic hnedka u teleportu jsem dostal, teleport nebyl zas tak daleko a uvažoval jsem nad utíkaním a napadlo mě že char ma hodně naběhano na pasé tak jsem uznal za dobré to zkusit, nevidím tam ani jeden duvod nonerpé fear ani jeden na mě nemiřil ani jeden nezařval přidam vam tady nějake logy k okradaní a poté utěku

tady vidíte začatek jejich potoutaní:

tady vidíte jak jsem začal utíkat crowley možna vam jsem pošle klip jak jsem začal utíkat mě osobně ho nechtěl poslat

Stik12 out.

dnes v 10:04

Ahoj, tvůj ban stejně již vypršel a byl s ohledem na tvoji historii i dost krátký. 

Téma uzamykám.