LeoSight.cz

Žiadosť o unban.

zWortex

Hráč

2
dnes v 18:59

Zdravíčko,
chcel by som si požiadať o zrušenie banu ktorý mi bol udelený pred chvílou administrátorom DJDave. Ban mi bol udelený na 4dni a úplne nesúhlasím s tým ako ho udelil. Za jedno sa mi nelúbi prístup administrátorov ktorý ani nedajú priestor na vyjadrenie a hned bez upozornenia dajú ban. Videl som že takto to robia aj pri iných hráčoch a za mňa to není správny postup, administrator len niečo zle pochopí a hneď dáva hráčom ban bez ich vyjadrenia. Ja si dávam žiadosť u unban lebo v bane mám napísany MetaGaming z logov ktoré som posielal kvôli reportu na iného hráča ktorý porušil pravidlo PowerGaming a doteraz nevidím že ten hráč by dostal ban. Namiesto toho administrátor prezrel logy, nevyriešil druhého hráča, ale bez upozornenia dal ban mne. V logoch nikde nieč také nevidím že by sme prenášali niake OOC informácie do IC alebo tak. Preto poprosím aby sa samotný administrátor k tomuto vyjadril a rád by som aby sa aj niekdo vyšší.
Vopred ďakujem za odpoveď. Pekný deň.

dnes v 19:21

Ahoj, na celou akci jsem udělil void, a to z důvodu porušení pravidla Metagamingu společně s tvým kamarádem, který byl jasně prokazatelný v logách a narušoval RP akci už od samého začátku. Nicméně jsem se díval na tvou historii a rozhodně to není poprvé, co jsi tohle pravidlo porušil. Nicméně bych byl velice rád, kdyby jsi teď využil čas a pročetl si pravidla našeho serveru. Pevně věřím, že příště stejnou chybu neuděláte a tohle budete brát jako řádné poučení. V žádosti také zmiňuješ, že jsi nebyl dostatečně upozorněn na svou chybu, avšak bych to chtěl vyvrátit. Žádost zamítám a zamykám, měj se hezky.