Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban

Zuk

Hráč

2
dnes v 20:44

Ahoj, ještě jednou a znovu žádám o unban, který mi byl udělen za "Metagaming" moderátorem DJDave. Tento moderátor nedokáže nijak odůvodnit ani podložit relevantní důkaz k tomu že k metě došlo. Ani přes vyjádření k situaci a k podložení důkazů že opravdu nijak k metě nedošlo řešit tento ban nehodlá. Obracím se tedy proto s prosbou na jiného nezaujatého administrátora / moderátora aby mou žádost přezkoumal a vzal v potaz relevantní podklady. Nemyslím si že toto jednostranné jednání a absolutní nezájem vzít relevantní podklady k situaci je optimální.  Předem děkuji.

dnes v 21:17, naposledy upraveno dnes v 21:18 uživatelem DJDave

Ahoj v prvé řadě bych ti doporučil psát žádost o unban svými vlastními slovy a místo toho radši nepoužívat žádné AI nástroje. Nicméně i přesto ti rád odpovídám. V původní žádosti o unban jsi uváděl, že absolutně nesouhlasíš s daným trestem a chtěl jsi vidět nějaké důkazy. Následně jsem tě odkázal na můj discord, kde jsi mě úspěšně kontaktoval a zaslal veškeré logy. Na úplný závěr jsem ti zaslal přesné PMky z tvých logů, kde ses bohužel dopustil Metagamingu a vlastně jsi ani nenahlásil jakékoliv porušení pravidel ze strany tvého kamaráda. Místo toho jsi to toleroval a dokonce mu i odpovídal. V této žádosti se také obracíš na výše postavené administrátory, aby tvou žádost přezkoumali. Na závěr ti můžu doporučit, aby sis v případě nespokojenosti podal stížnost přes náš discord. Opět tě zklamu, ale tvou žádost o unban zamítám.