Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Dostal jsem dnes 22.00 za neco co si nejsem vědom že bych udelal..

mihal

Hráč

9
včera v 22:05

Bylo to tak.. jeden admin myslim dejv nejak tak nejsem si jistej mi piše pm že proč jsem neerpil ja odepsal že kdy že neuvedomuji si že bych nekdy ted boural... pote se portl a začali jsme vest diskuzi... tam řekl že udajne jsem jel z mongu smer LS a naboural jsem.. ( jestli do hrače a nebo co nejake věci jsem nezjistil ) řikam bud jestli to bylo do hrače.... tak je dost možne že každej videl neco jine.. protože občan nejaky drop tam skoči.. a přeci jen ja to vidim jinak..  ale neřikam že to byla tahle situace... spiš si nic neuvedomuji že bych udelal.. ale je dost možne že takova situace mohla bejt... admin/supp řikal že ma aj klip to sice chapu a respektuji že nesmi a ani nemusi posilat klip me jako hrači.. ale přeci jen bych byl rad kdybych se mohl kouknout.. rad uznam svoji chybu a nebo aby se zjistilo že fakt jsem nic neudelal předem dekuji 

včera v 23:00

Ahoj, opravdu se mi nelíbí tvůj přístup k celé situaci. Moc dobře jsi věděl, o co jde a celou dobu jsi mě tahal za nos i přesto, že jsem ti dával několik šancí se vklidu přiznat. Už jsem ti to sice psal ve hře, ale připomenu ti to ještě jednou. Vždy je lepší se přiznat rovnou, protože následně zbytečně dostaneš ještě delší trest. Zamítám a zamykám, měj se hezky.

Toto téma právě čtou 2 uživatelé: DJDave, Hemalkod