Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žiadnosť o vysvetlenie banu.

Bomba

Hráč

16
dnes v 09:09

Zdravím, včera som dostal ban od Admina: DJDave za "Trash RP". 

Vôbec netuším realne za akú IC sitáciu som ten ban dostať mohol. Keď som adminovi napísal na Discord dostal som ako vysvetlenie toto a následnú ignoráciu. 

Nechcem tu vyplavakat ani hovorit ze som nic neurobil, len chcem normalne vysvetlenie namiesto "kde jsi to proste nezarpil adekvátne a bylo to trash", ako sa mám z tohoto ponaučiť? 
Odpoveď mi príde arogantná a jednoducho vypadá tak ako keby sa daný admin nechce situáciou zaoberať/ju nejak vysvetliť. 
Na skime som dajme tomu od "začiatku" a za celú moju RP kariéru či už to hráča alebo aj helpera na skime som takéto vysvetlenie banu teda nevidel. 
Preto by som ťa @DJDave poprosil, aby si mi normálne vysvetlil dôvod banu aby som sa z toho mohol ja/iní hráči ponaučiť. 

Ďakujem Bomba.

(netuším prečo, začo, ako som dostal ten ban tažke logy žiadne nepripínam.)

dnes v 19:45

Ahoj, i přes tvé opakované zprávy na discordu jsem se rozhodl odpovědět prakticky co nejrychleji. Celkem mě mrzí tvé chování, jelikož zde píšeš, že jsi zde na serveru už "od začátku". Za tu dobu jsi zřejmě nepochopil, že vhodnějším řešením by bylo si podat žádost o unban rovnou, než mi vypisovat na discordu jaké mám velké ego a jak jsem si mohl dovolit ti vlastně neodepsat. Ban si dostal za tvé Trash RP, které jsem ti přesně ukázal ve soukromých zprávách ( i když to není moje povinnost). Upřímně se mi kvalita tvého RP nelíbila a rozhodně to nebudu jakkoliv tolerovat. Budu doufat, že se ze své chyby ponaučíš, a příště se tohoto chování vyvaruješ. Žádost ti budu muset zamítnout. Pokud budeš mít v budoucnu jakýkoliv problém, tak se neboj zeptat. Od toho máme přeci systém reportů a ticketů. Měj se hezky.