Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Ziadosť o UNBAN

dnes v 15:39

Zdravím, vcera som dostal ban od DJDave za údajny Powergaming, pretoze som zacal tlacit motokaru, nepoviem akoze keby auto alebo nieco ale za motokaru? A aj to si vsimli az po par sekundach do boli alttabnuty? Ked uz to teda mam rpiť /me tlaci motorku ( co mi dojde fakt, ze trashrp) tak nech nejsu alttabnuty aby mohli reagovať. Za druhé, napisal som svoj nazor DJDavovi na discord v PMkách, ze si nema riesit svoj komplex v hre a nech mu nepraskne zilka v hlave. Kde je ta údajna arogancia za ktoru mam dalsich 44dní? Neviete si priznať názore a musite za to dávať hneď predlzenia? Rád by som k tomuto dostal vyjadrenie a ak by sa dalo tak skratenie, pretoze toto je fakt stupidné za toto davať vobec niečo + fivemko sa mi fakt stahovat nechce, peace.

dnes v 15:59, naposledy upraveno dnes v 16:00 uživatelem KaiserCrowley

Ahoj, 

přesně v tom, co jsi zmínil, je ta arogance. Viz.:

Za to jsem ti osobně dal prodloužení na 14 dní. To, co ty považuješ za "názor", je ve skutečnosti jen drzost a neúcta ke členovi AT. Doporučuji se podívat do zrcadla, zopakovat ta stejná slova na svojí adresu a zhodnotit, zda ty sám potřebuješ od lidí takové poznámky.

Abych citoval jednoho již bývalého hráče, jenž se rozhodl odejít a věnovat se více svému životu: „Je rozdíl mezi názorem a výblitkem."
Dokud se to sám nenaučíš rozlišovat a vhodně adresovat, pak takové tresty budou pokračovat a budou i delší.

Pokud se k tomu bude chtít vyjádřit i @DJDave, a nebo @SovietDog, který udělil prodloužení, pak si to zde odemkne. Já však s tvým unbanem zásadně nesouhlasím. 

Toto téma právě čtou 2 uživatelé: somrafka, KaiserCrowley