Zdravím všetkých čo toto čítaju, dnes o 21:25 som dostal ban od @KaiserCrowley za metagaming, ano je to len na 15h ale je to neprávom a nerad by som to mal v historii niečo čo som vôbec nespravil.. okolo 18tej hodine ma kamoši ic na vysielačku volali na miesto kde sme sa pozerali na výhlad, následne tam prišli policajti a vyhnali nás odtial, následne ked som išiel odtial tak som tomu trošku pridal a pan policajt George Wimar Fritzler či jako je videl že som ho nabúral ale ja som videl že som to ubrzdil a ani sa ho nedotkol, následne sme mali v pohode traffic stop, nemal som registrovane auto v pohode som suhlasil že auto necham aby odtiahli a dalej s nim nebudem pokračovat, traffic mi už skončil tak som sa rozbehol že idem do MG si to registrovat, o pár metrov som uvidel ako išiel raptor a vedel som že to je kamoš čo so mnou bol hore tak som sa k nemu rozbehol a povedal mu "čau hodis ma" a tam začalo že som si išiel registrovať auto atď. KaiserCrowley chcel logy čo som mu poslal a povedal mi "dobre tedy" a o 30min mam ban? jakoby dobrý dôkaz že kamoš čo bol hore ide okolo mňa a hodi ma a to dokazuje že "metime nech pre mna pride" ?
Zdravím všetkých čo toto čítaju, dnes o 21:25 som dostal ban od [user:13574] za metagaming, ano je to len na 15h ale je to neprávom a nerad by som to mal v historii niečo čo som vôbec nespravil.. okolo 18tej hodine ma kamoši ic na vysielačku volali na miesto kde sme sa pozerali na výhlad, následne tam prišli policajti a vyhnali nás odtial, následne ked som išiel odtial tak som tomu trošku pridal a pan policajt George Wimar Fritzler či jako je videl že som ho nabúral ale ja som videl že som to ubrzdil a ani sa ho nedotkol, následne sme mali v pohode traffic stop, nemal som registrovane auto v pohode som suhlasil že auto necham aby odtiahli a dalej s nim nebudem pokračovat, traffic mi už skončil tak som sa rozbehol že idem do MG si to registrovat, o pár metrov som uvidel ako išiel raptor a vedel som že to je kamoš čo so mnou bol hore tak som sa k nemu rozbehol a povedal mu "čau hodis ma" a tam začalo že som si išiel registrovať auto atď. KaiserCrowley chcel logy čo som mu poslal a povedal mi "dobre tedy" a o 30min mam ban? jakoby dobrý dôkaz že kamoš čo bol hore ide okolo mňa a hodi ma a to dokazuje že "metime nech pre mna pride" ?