Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o zkrácení nebo unban.

Haxen

Hráč

3
dnes v 14:01

Ahoj, chtěl bych poprosit o přehodnocení mého banu za volání na 911 kdo byl v Seven Roses tak určitě ví. V tu chvíli když jsem šel volat na tu 911tak jsem si upřímně neuvědomil že tím porušuji pravidla nenašel jsem k konkrétní pravidlo nebo jen nějakou zmínku proto jsem zavolal. To ale nic nemění na tom že mě to mohlo napadnout že to je špatně a je to jen moje chyba. Mohlo mě to napadnout, než jsem šel někam volat. Je pravda že mě k tomu hecoval i jiný hráč a dokonce mi dal jeho telefon s kterým mi řekl ať to udělám. Hráč mě na to taky neupozornil že bych porušoval nějaké pravidlo, to samozřejmě není výmluva. bylo na mně jestli tam chci nebo nechci zavolat. a zpětně mě celkem mrzí že jsem se to udělal. Mohl jsem vymyslet cokoliv jiného pro zábavu nebo prostě nic neudělat. Na serveru mám cca 140 hodin a snažil jsem se hrát bez banů. Tohle je můj první ban a taky doufám že poslední. Skimo mě docela dost baví a rád bych tu i nadále hrál dál. Chtěl bych se proto zeptat, jestli by bylo možné ban zkrátit. Beru si z toho ponaučení a do budoucna nebudu dělat takovéhle telefonáty bez nějakého RP důvodu, abych tady znovu nemusel psát. Zde přikládam logy kde mě k tomu hráč hecuje v čase 22:31 a 31 sekund jak jsem již napsal myslel jsem že to je v pořádku a tak jsem to udělal, teď bych to už neudělal. To je asi vše co bych chtěl napsat, díky. Ban mi dal @KaiserCrowley

dnes v 19:12, naposledy upraveno dnes v 19:13 uživatelem KaiserCrowley

Čau,

nejsi zdaleka první, kdo kdy narušil nějakou plánovanou akci. Skoro vždy se najde nějaký s prominutím trouba, co si usmyslí, jaká bude hrozná sranda si vymyslet bombu na místě, kde se to hemží hráči. Plánovat ty akce vyžaduje čas a úsilí těch, kdo jej pořádají, jen aby někdo zavolal na 911, že se tam nachází bomba. Donutí PSA zasahovat, pozastavit celou akci a tenhle fake call zkazí náladu polovině hráčů, kteří se akce účastní.

Kdybych to po mém vyjádření zde neměl v úmyslu zamykat, tak bych se tě zeptal. Jak pak má kdokoliv plánovat větší akce, když se vždycky objeví někdo podobný? No nijak, a proto se to trestá. Kazí to požitek ze hry ostatním, je to zlomyslná sabotáž tvorby prostředí pro RP - nic jiného. 

Je hezké, že část viny svaluješ i na toho, kdo tě k tomu hecoval a je pravda, že nebýt taková IC interakce chráněna principem toho, co IC představuje, skončil by s banem stejně jako ty.

Poučení z toho plyne. Nenech se překecávat ke kravinám a přemýšlej nad důsledky svého konání i z OOC perspektivy. Jsme tady proto, abychom zábavu tvořili a nekazili si jí navzájem. 

Závěr: S ohledem na skutečnost, že to je tvůj první záznam a faktem, že jsi svoji žádost sepsal slušně ti to zkrátím na 7 dní (platné od teď), ale důrazně tě upozorňuji, že podobný exces se bude trestat 14 denním, a nebo i delším banem. 

Téma uzamykám.

Toto téma právě čtou 3 uživatelé: Zchovankyo, Chaoss, eplik