Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žiadosť o skrátenie banu @puding

Dodvochruk

Hráč

2
1.3.2026 16:13, naposledy upraveno 4.3.2026 10:06 uživatelem Dodvochruk
7.12.2025 15:04 Dodvochruk Puding Ukradení účtu jiného hráče za účelem obohacení vlastních postav (365 dní)

Zdravím, Leosight a hlavne @Puding,

Píšem túto žiadosť ohľadom banu ktorý som dostal za ukradnutie účtu a obohatenie vlastnej postavy. Chcel by som sa k tomuto úprimne vyjadriť a požiadať a ďalšiu šancu si zahrať Skimo.

Uvedomujem si, že to čo sme s kamošom spravili (@zvarme) bola úplná blbosť a porušenie pravidiel, ktoré sa na Skime netoleruje. Viem že sme sa chovali nezodpovedne, keď sme sa prihlásili na cudzí účet a prepísali sme si majetky. Spätne ma to mrzí, lebo som si tým zbytočne pokazil meno na servery, kde ma baví hrať. Účet sme získali od nášho kamaráta ktorý nejaké účty mal na Leosight stránku. Konkrétne s kadiaľ sú neviem....

Chcel by som ale vyzdvihnúť to, že som sa k tomu postavil čelom. Keď sa to začalo riešiť, nič sme nezapierali a hneď sme s Pudingom spolupracovali. Pomohol som s vracaním všetkého majetku pôvodnému majiteľovi aby neprišiel o nič z toho, čo si nahral. Snažil som sa tú škodu napraviť čo najrýchlejšie to šlo a nič som nezatajoval.

Chcel by som vás poprosiť, či by ste mi nemohli ten ban aspoň skrátiť, keďže @Puding povedala že sa skráteniu vôbec nebráni ak si podám schopný report. Ročný trest je dosť dlhá doba a naozaj ma mrzí, že som spravil takúto chybu. Sľubujem, že sa to už nikdy nezopakuje a budem hrať podľa pravidiel tak, ako sa má. Ospravedlňujem sa aj poškodenému hráčovi, ak mu to spôsobilo nejaké nepríjemnosti.

Diky za prečítanie, s pozdravom

Dodvochruk