Ahojte
chcel by som sa ospravedlniť za to, čo som spravil na Skimu. Dostal som ban 7. 12. 2025 za :
| 7.12.2025 14:53 |
zvarme |
Puding |
Ukradení účtu jiného hráče za účelem obohacení vlastních postav (365 dní ) |
Viem, že to bola somarina a že som týmto porušil pravidlá servera. Chcem sa ešte aj ospravedlniť konkretne tomu hráčovi ktoreho si už meno nepametam zato že sme mu spravili kus vetšie komplikacie a nemohol si daku dobu kvôli tomuto zahrať. Mrzí ma, že som som týmto spravil robotu Pudingovi keď musel vraciať tie všetky auta a domy naspäť na účet toho chlapa ktorému sme ten účet ukradli .
Bavilo ma na servery hrať a fakt som si to skimo obľubil . Vtedy som nad tým tak vôbec nepremýšľal a moc nechápem čo mi išlo v hlave keď som sa prihlasil na účet chlapa ktorého ešte kamaráti dokonca aj helperi ešte hrali a začal sa prihlasovať na všetky jeho účty a prepisovať všetky tie domy a auta na môjho kamarata @Dodvochruk .
Viem že o prozbu žiadal práve aj @Dodvochruk ktorý tu situaciu vysvetlil tiež .Chcem aj ja zdvôrazdniť že zaraz ako došiel Puding tak sme s nim spolupracovali a nič sme nezatajovali a ku všetkemu aj skadial boli tie účty sme sa priznali . Chcem týpto poprosiť o možný unban alebo skratenie banu a slubujem že sa takáto vec už nestane.
Ďiki za prečítanie a ešte raz sa ospravedlnujem .
Zvarme
Ahojte
chcel by som sa ospravedlniť za to, čo som spravil na Skimu. Dostal som ban 7. 12. 2025 za :
| 7.12.2025 14:53 |
zvarme |
Puding |
Ukradení účtu jiného hráče za účelem obohacení vlastních postav (365 dní ) |
Viem, že to bola somarina a že som týmto porušil pravidlá servera. Chcem sa ešte aj ospravedlniť konkretne tomu hráčovi ktoreho si už meno nepametam zato že sme mu spravili kus vetšie komplikacie a nemohol si daku dobu kvôli tomuto zahrať. Mrzí ma, že som som týmto spravil robotu Pudingovi keď musel vraciať tie všetky auta a domy naspäť na účet toho chlapa ktorému sme ten účet ukradli .
Bavilo ma na servery hrať a fakt som si to skimo obľubil . Vtedy som nad tým tak vôbec nepremýšľal a moc nechápem čo mi išlo v hlave keď som sa prihlasil na účet chlapa ktorého ešte kamaráti dokonca aj helperi ešte hrali a začal sa prihlasovať na všetky jeho účty a prepisovať všetky tie domy a auta na môjho kamarata [user:15415] .
Viem že o prozbu žiadal práve aj [user:15415] ktorý tu situaciu vysvetlil tiež .Chcem aj ja zdvôrazdniť že zaraz ako došiel Puding tak sme s nim spolupracovali a nič sme nezatajovali a ku všetkemu aj skadial boli tie účty sme sa priznali . Chcem týpto poprosiť o možný unban alebo skratenie banu a slubujem že sa takáto vec už nestane.
Ďiki za prečítanie a ešte raz sa ospravedlnujem .
Zvarme