Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o důkazy k mému banu

pdave4

Hráč

13
1.3.2026 16:58, naposledy upraveno 1.3.2026 16:59 uživatelem pdave4

Ahoj, díky že čtete tuto žádost.
Především chci říct že jsem nucen psát jsem na forum, já to chtěl řešit přes ticket, ale tam to očividně nepatří jak mi bylo řečeno. 
Takže dostal jsem ban asi 4 měsíce zpět cca za I Opakované non rp injuries - Nerespektování a nedodržování pravidel I
Jak jsem zde napsal ban mám za non rp injuries, ačkoliv jsem si žádal o klipy tak mi Admini odepsali tak mi bylo řečeno že nejde dostatečně zamaskovat toho kdo mě "udal".

To respektuji ale, příjde mi to jako blbost upřímně, každý dokáže nějákým způsobem něco z editovat popřípadě dát obrázek na chat atd.. atd.. ale to tu nechci řešit. Když se to nedá tak se to nedá přeci.
K čemu jsem se ale dostal je že mám vlastně ban za to že mě srazilo auto a já to neerpil, k tomuhle tvrzení jsem se dostal tak že jsem si před 2 měsíci založil ticket, a tam jsem to řešil přímo s Ratajem. Řekli jste mi že mi nemůžete dát ten klip takže,  když nemůžete poskytnout klip, opravdu bych byl rád kdyby jste mi poskytli datum a čas kdy se to stalo. Párkrát se mi stalo, že mě srazilo auto, ale animace byla jenom u jednoho člověka. K jednomu takovému příkladu mám i klip. Nevím jestli ho tu mám zaslat ale když ho budete chtít nemám s tím problém. Takže tímto bych rád o datum a čas kdy mě srazilo to auto, protože když mě naposledy srazilo auto tak mám klip, a to auto mě vlastně nesrazilo.

Spoiler
( doufám že to trošičku dává smysl, pokud ne tak se omlouvám ) 

Doufám že mi vyhovíte, vím nejsem moc příkladnej hráč, ale k Vám Adminům a ostatním sem přivětšinou jednal z respektem.
Díky a přeju hezký zbytek dne :)
Díky že jste to dočetli až sem.

Spoiler
Pardon za chybky