Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban a stížnost na Samíka v jednom

Holub

Hráč

69
včera v 21:30, naposledy upraveno včera v 21:50 uživatelem Holub

I když nehraju, tak je vtipné, že se setkávám s dalšími důvody, proč nehrát. Klient, se kterým je potřeba bojovat proto, aby fungovat. Komunita, kterou bych prvoplánově shrnul jako hromadu vulgarismů a taky přístup, který má s mými hodnotami ohledně svobody v RP hodně daleko. 
Proč nebudu dávat stížnost tradiční cestou a to je skrze bezvavadnou věc jménem ticket? Možná proto, že nestojím o to být na daném Discordu. A i to je možná slabé slovo. 

Za co jsem dostal ban? Dostal jsem ban ke dni 8.3.2026 za tohle. 

Pravidlo 0 - opakované ventilování svých bezpředmětných mindráků proti ostatním hráčům z Iris profilu své trapné postavy Al Koholik s 0 hodinama, protože by si to za žádný ze svých hlavních charů netroufnul (@AlkoholIk) (5 dní)

A tady začíná ta komedie. 
V první řadě je zajímavé, že ban padnul od Samíka. Shodou náhod dobrého kamaráda kre... jisté existence jménem varn. Je zajímavé, že se tady vůbec nezaobíral tím, že něco takového je. Namísto toho ban a adios. Tím pádem jo, máme tu někoho s evidentní předpojatostí vůči někomu, vůči komu bylo něco, optikou neznalého člověka, vnímáno jako "ventilování bezpředmětných mindráků." Mimochodem ten důvod banu je taky něco, co bych sám jako někdo, kdo zná kodex členů AT a ví, že tam má být zachována profesionalita, opravdu nepoužil. Stejně tak oceňuju pojmenování postavy jako trapné. Ukázka nepředpojatosti člena AT při řešení něčeho, za co by mě jiní členové AT poslali do háje, bravo. 

V té druhé - opravdu to bylo bezpředmětné? Je jen jeden uživatel, u kterého bych to vnímal na hraně bezpředmětnosti a i tam si myslím, že je to jen výsledek prvotní image daného profilu (ano, jde o profil postavy Elizabeth Hawkins, který pro postavu s nulovým zdrojem informací vypadá jako average influencer w***e profil). Ostatních hráčů? Zůstává nám zde varn, u kterého zase chybí to, čím to všechno začalo. Mazání příspěvků jakožto odpověď k fotce, která byla ne zrovna kvalitním renderem, kde tetování a rtěnka vypadaly jako nálepka - odtud i samotný příspěvek "hezká nálepka" nebo "hezké nálepky," teď si fakt jistý nejsem... a ano, ten render je opravdu strašný (než někdo bude argumentovat tím, že ne všichni umí všechno - jsou tam ještě schopní lidi, co dokážou udělat přinejlepším dobře vypadající render). Pak se to vyhrotilo v komentářích příspěvku, kde se shodou náhodou dotyčný hráč za postavu Madellin (nebo co já vím) Birkeland taky pouštěl do jiného uživatele. No a nakonec ten post, co skončil na daném profilu. Takže jo, Samíku, opravdu bezpředmětné. Hlavně když zohledním, jaké p******y píšou zrovna tihle dva na Iris, tak je to opravdu bezpředmětné a pokrytecké zároveň. 
Ještě do toho přidám profil na Irisu jménem enriquee(možná víc E), který taky vyloženě existuje snad jen pro účely toho prudit na profilu. A vzhledem k uživatelům, co sleduje, tak hádám, že to je někdo z pro mě skutečně "elitní" Silverovo bandy. Proč jsem nic takového neřešil? Protože, opět, je to něco, za co by mě minimálně většina členů AT poslala do háje s tím, že je to prostě blbost, sr**ka a další, kolikrát peprnější výrazy. 

V té třetí a to je uvedení počtu hodin na postavě - Je sice fajn, že se argumentuje počtem hodin u postavy (což je taky komedie - proč nemůžu mít takové komentáře v reakci na chování jiných na postavě, která má jen pár hodin?), ale na co to je. K ničemu. Daného chování na sociální síti se může dopouštět každý hráč s každou postavou, tak proč se najednou řeší naprosté sr... jako je počet hodin? Jo, já zapomněl, Samík a varn. 
Ještě si dovolím přidat jeden bod - stabilita hry, která je jedním z důvodů, proč nehraju (je jich víc, co si budem). Opravdu chce někdo hrát něco, u čeho část věcí nefunguje jak má, má stabilitu řecké ekonomiky a optimalizaci horší než Cyberpunk v dnešních dnech? Dobře, s tou optimalizací možná přeháním, ale jde o to, že opravdu nestojím o to křečkovat hodiny ve hře, která je udržována neschopným týmem MTA vývojářů. 

Věc čtvrtá a to je jméno postavy - tu postavu mám už sakra dlouho. Dodnes s ní nebyl žádný problém. Ostatně co je za problém u postavy s křestním jménem Al (Alfonz). Al Caponeho taky znáte s krátkou podobou daného jména. A to, že z toho vzešel Al Koholik, že je problém? Měli jsme tady jména jako Evžen Skočdopole (mimochodem chábr), Janek Drtikol (taky chábr), Anthonyho Montanu (který byl dokonce reportován na rename, páč je to doslova dlouhá podoba protagonisty Scarface) a hromadu dalších. Proč se to najednou řeší? Jo, odpověď je zase výše. Je to jen další zinscenovaný důvod proto, aby ublížený "kamarád" dostal to, co chce. 

O čas mi nejde. MTA stejně nehraju a to, že se občas podívám na Iris, je vrchol mé aktivity tady na tomhle portálu. Jde mi o ten princip, co tohle představuje - ban bez jakýchkoliv informací co celému hrotu předcházelo, od jasně předpojatého člověka s jasným konfliktem v podobě "poškozeného" (tady popravdě přemýšlím nad lepším slovem, varn obětí opravdu není) a s důvodem, který je snad větší pitomost než sražení psa. 

Samíku, dám ti, ještě takhle nakonec, jednu dobrou radu. Nenech se stáhnout člověkem, co tu ostatním nadával a ještě z toho odešel v klidu, jako kdyby se nic nestalo. A ano, tuhle věc jsem taky nahlašoval a to dokonce dvakrát. ;) 
Navíc varn je už teď známý tím, že si vybírá jen věci, co se mu hodí do krámu. Takže asi tak, no. Radím ti dobře - nenech se stáhnout někým, kdo za to nestojí. 

včera v 22:17

Ahoj!
Rád bych uvedl na pravou míru, že se nacházíme v sekci našeho fóra s názvem "žádosti o unban". Nic jako „žádost o unban a stížnost v jednom“ nenabízíme, proto si dovolím tě odkázat na náš Discord, kde máme pro tyto věci, jako třeba stížnosti na členy AT, nástroje. To, jak se tvá, jak jsem již jednou řekl, trapná postava jmenuje, je to poslední, co mi vadilo. Co se týče teorií o kamarádíčkování, tak bych tě rád vyvedl z omylu. I kdybys nadával jakékoliv jiné „vyjebané lesbě", tak dopadneš stejně. To cos napsal mi vůbec nevyvrátilo to, co jsem napsal do důvodu banu a tím narážím na to, že tuto postavičku, jakožto správnej keyboard warrior využíváš jen na to, abys mohl lidem nadávat bez jakýchkoliv následků. Já taky nadávám lidem na Irisu, ale prostřednictvím postavy, které se fakt dá říkat postava. Nepotřebuju k tomu altku s troll jménem (třeba Nar Koman zní dobře), na kterou se nikdy nenapojím a jen z ní budu na mobilu cvakat nadávky, abych se mohl vyhnout jakýmkoliv následkům, které by z toho mohly vzejít pro postavu, na které mám co ztratit. A jen tak mimochodem, ban není čistě z mé hlavy a nejsem jediný, kterému tvé chování momentálně přijde velmi zvláštní. Jelikož vím, že nejsi hloupý člověk, zaskakuje mě tvá domněnka, že to co děláš je vlastně v pohodě. 

Ban jsem ti neudělil proto, abychom tu po sobě házeli špínu ale aby z toho minimálně mohl vzniknout precedens pro podobné keyboard warriory a toto zvláštní, z nějakého důvodu většinou přehlížené jednání hráčů, kteří chtějí šířit svou kyselost za své troll postavy, na kterých jim vůbec nezáleží a ani na nich vůbec nehrajou (nula hodin a naposledy napojená postava v 2024). Ban je za mě zcela oprávněný, tudíž zkrácení ode mě nečekej. Zamykám ti to tu a v případě nespokojenosti s mým rozhodnutím, tě opět odkazuji na náš Discord, kam stížnosti patří a vedení AT se ti bude s radostí věnovat a můžete spolu této zapeklité situaci přijít na kloub! 🧐

S přáním hezkého večera
[GM] Nar Koman Samik (The name Nar is a short, uncommon name with intriguing origins. In Norse mythology, Nár is a jötunn, the father of Nótt) A to, že z toho vzešel Nar Koman, že je problém?