Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[173/2026] Rozhodnutí Kongresu San Andreas o odvolání ředitelky Zdravotnické záchranné služby a vyhlášení výběrového řízení

9.3.2026 19:42, naposledy upraveno 10.3.2026 19:42 uživatelem Lionnel

(( Veškeré informace v tomto příspěvku jsou fiktivní a týkají se pouze herního světa! ))

KONGRES SAN ANDREAS

Kongres San Andreas

Rozhodnutí Kongresu San Andreas
o odvolání ředitelky Zdravotnické záchranné služby a vyhlášení výběrového řízení

I. Kongres San Andreas odvolává ředitelku Zdravotnické záchranné služby, MUDr. Leu Santiago, na základě její vlastní rezignace ze dne 09. 03. 2026.

II. Kongres San Andreas vyhlašuje výběrové řízení na pozici ředitele Zdravotnické záchranné služby.

III. Výběrové řízení začíná dnem vydání tohoto rozhodnutí a končí dne 16. 03. 2026.

IV. Kongres San Andreas pověřuje JUDr. Ing. Carla Schmitze, CSc., dočasným řízením Zdravotnické záchranné služby do doby jmenování nového ředitele.
Dočasně pověřenému vedoucímu pracovníkovi se zakazuje jakékoli výrazné zasahování do struktury organizace nebo do její dlouhodobé strategie. Je mu svěřena pouze manažerská pravomoc nezbytná k zajištění dočasného chodu organizace. Jakékoli zásadní změny v řízení, organizační struktuře nebo interních procesech musí být předem konzultovány a schváleny Kongresem San Andreas.

V. Uchazeč o pozici ředitele Zdravotnické záchranné služby musí splňovat následující požadavky:

• bezúhonnost, plná svéprávnost a odpovědnost,

• relevantní předchozí pracovní zkušenost na manažerské pozici,

• prokázaná odbornost v oblasti zdravotnictví.

VI. Přihláška musí obsahovat:

• strukturovaný nebo vyprávěcí (beletrizovaný) životopis,

• motivační dopis.

V krajním případě může být výběrové řízení prodlouženo, pokud se nenajde vhodný uchazeč.

Claude Carson, J.D.
předseda Kongresu San Andreas

10.3.2026 19:35, naposledy upraveno 10.3.2026 19:37 uživatelem DJDave

ŽIVOTOPIS

Bc. Anna La Emilio

Datum narození: 4. června 2000
Místo narození: The Royal Marsden Hospital, London
Kontakt: 854-441
E-mail: anna.la.emilio@post.ic

VZDĚLÁNÍ

2014 - 2018 Université de Montreál, biologie
2019 - 2022 second bachelor’s degree - ergoterapie

Certifikace a odborné znalosti

Basic Life Support (BLS)
Intermediate Life Support (ILS)
Advanced Life Support (ALS)
Letecká záchranná služba (LZS)

Řidičské oprávnění skupin A, B, C + Lodní průkaz

Pilotní licence ARC, AGC, ROT, SER, MER, Typerating Police Maverick

Český jazyk, Anglický jazyk, Španělský jazyk 

koordinace zdravotnického týmu v terénu, rychlé rozhodování v krizových situacích, leadership a vedení týmu, systematické a analytické myšlení, vysoká míra odpovědnosti a profesionality, Pokročilá znalost v prostředí přednemocniční péče

Motivační dopis

Vážený pane předsedo,
vážené členky a vážení členové výběrové komise,

S potěšením Vám předkládám svůj životopis a motivační dopis jako součást výběrového řízení na pozici ve Zdravotnické záchranné službě San Andreas, protože mám zájem přispět svými zkušenostmi a odbornými znalostmi k rozvoji organizace.

Oblast zdravotnictví a záchranných složek je pro mě dlouhodobě nejen profesním zaměřením, ale i osobním posláním. Vystudovala jsem biologii na Université de Montréal, kde jsem získala pevné základy v oblasti přírodních věd a fungování lidského organismu. Následně jsem absolvovala druhé bakalářské studium v oboru ergoterapie, které mi poskytlo hlubší znalosti o rehabilitaci, práci s pacienty a jejich návratu do běžného života po úrazech či závažných onemocněních.

Profesní zkušenosti jsem získala především v rámci bezpečnostních a záchranných složek. V minulosti jsem působila u Hasičského záchranného sboru San Andreas, kde jsem zastávala velitelskou pozici podporučíka. V rámci této funkce jsem se podílela na vedení zásahů, koordinaci jednotek při mimořádných událostech a spolupráci s ostatními složkami integrovaného záchranného systému. Tato zkušenost mi poskytla velmi cenné schopnosti v oblasti krizového řízení, práce pod tlakem a vedení týmu v náročných situacích.

V současné době působím ve Zdravotnické záchranné službě San Andreas na pozici vedoucí akademie. Mou hlavní odpovědností je organizace a vedení vzdělávání nových členů záchranné služby, tvorba výukových programů a zajištění odborné přípravy personálu tak, aby byl schopen poskytovat kvalitní a profesionální přednemocniční péči. Velký důraz kladu na praktickou připravenost, dodržování medicínských standardů a rozvoj týmové spolupráce.

Součástí mé odborné kvalifikace jsou také certifikace Basic Life Support, Intermediate Life Support a Advanced Life Support. Zkušenosti mám rovněž v oblasti letecké záchranné služby, která vyžaduje vysokou míru koordinace, preciznosti a schopnosti rychlého rozhodování. Díky pilotním licencím a zkušenostem s leteckým provozem mám zároveň dobré porozumění spolupráci mezi zdravotnickou a leteckou posádkou při zásazích.

Věřím, že kombinace mého zdravotnického vzdělání, zkušeností z integrovaného záchranného systému a praxe ve vzdělávání zdravotnického personálu mi umožňuje přispět k dalšímu rozvoji a profesionalizaci Zdravotnické záchranné služby San Andreas.

Předem Vám děkuji za zvážení mé žádosti a za čas věnovaný prostudování tohoto motivačního dopisu.

S pozdravem,

Bc. Anna La Emilio

11.3.2026 20:17, naposledy upraveno 11.3.2026 20:24 uživatelem Holysek

(( Veškeré informace v tomto příspěvku jsou fiktivní a týkají se pouze herního světa! ))

Životopis

Motivační dopis

Vážený předsedo,

dovoluji si reagovat na tuto příležitost a tímto Vám zasílám mou žádost o ředitele. Zdravotnictví je obor, ve kterém se pohybuji již řadu let, a během své praxe jsem získal rozsáhlé zkušenosti jak v přímé péči o pacienty, tak také v oblasti řízení zdravotnických týmů.

V minulosti jsem působil na vedoucích pozicích ve zdravotnické záchranné službě, kde jsem měl na starosti řízení provozu a organizaci práce zdravotnického personálu. Tato pozice mi umožnila rozvíjet nejen odborné znalosti, ale také manažerské schopnosti, zejména v oblasti koordinace týmů, strategického plánování a zavádění efektivních pracovních postupů.

Současně již několik let působím, s určitými přestávkami, v prostředí zdravotnické záchranné služby. Práce v této instituci mi přinesla cenné zkušenosti s poskytováním přednemocniční neodkladné péče, řešením akutních zdravotních stavů a spoluprací s ostatními složkami integrovaného záchranného systému. Také mi tato práce přinesla spoustu zkušeností v terénu. Díky této praxi jsem si osvojil schopnost rychlého rozhodování, práce pod tlakem a efektivní komunikace v náročných situacích.

Jsem přesvědčen, že mé profesní zkušenosti, odpovědný přístup k práci a dlouhodobý zájem o rozvoj zdravotnických služeb mohou být přínosem pro Váš tým. Velmi rád bych měl možnost své znalosti a zkušenosti dále rozvíjet a zároveň přispět k poskytování kvalitní zdravotní péče ve Vaší organizaci.

A teď něco o mně:

James se narodil 1.10.1979 v Londýnské nemocnici The Royal London Hospital. Porod proběhl v pořádku a James i matka byly v pořádku. James své dětství prožíval docela v pohodě a také mu hodně pomáhala jeho starší sestra Olivia. Chodil na základní školu Torriano Primary Schools kde poznal spoustu nových přátel se kterými se baví dodnes, bohužel někteří už nejsou mezi námi, ale je to menšina. Poslední ročník na základní škole prožíval James hodně špatně, protože jeho jediná sestra Olivia náhle zemřela při dopravní nehodě. James se z této smutné události dlouho vzpamatovával a nebyl schopen chodit ani do školy. Jeden den se ale rozhodl, že všechen tento strach a bezmoc překoná a začal se opět snažit a učit, protože takto by si to jeho sestra přála. Po ukončení základní školy se přesunul na střední zdravotnickou školu v Londýně s názvem Imperial College School of Medicine. Na této škole se mu hodně dařilo a také jí úspěšně dokončil. Po střední škole se vydal na veřejnou vysokou školu přesněji na obor všeobecné lékařství. Při ukončení na této škole také splnil státní rigorózní zkoušku. Na této škole strávil celkem 6 let a po absolvování dostal titul MUDr. Po splnění všech škol se vydal za prací a to přesněji na St John's Wood Ambulance Station kde byl celkem 6 let a držel se na pozici Vedoucí Záchranář. V červnu roku 2005 nastoupil do Londýnské nemocnice s názvem University College Hospital na pozici Lékař. V lednu 2020 podal v nemocnici výpověď kvůli svým rodičům, kteří zemřeli při výbuchu domu. James tak zůstal v Londýně sám a proto se přestěhoval do San Andreas kde začal svůj nový život.

Děkuji za dočtení až do konce.

S pozdravem

MUDr. James Mason

22.3.2026 16:34

KONGRES SAN ANDREAS

Kongres San Andreas

Rozhodnutí Kongresu San Andreas o ukončení výběrového řízení na pozici ředitele ZZS

ze dne 22. 03. 2026

I. Výběrové řízení na pozici ředitele Zdravotnické záchranné služby (dále jen "ZZS") se ke dni vydání tohoto rozhodnutí ukončuje. 

II. Kongres San Andreas dne 21. 03. 2026 uskutečnil hlasování ve věci jmenování nového předsedy NS, do výběrového řízení se přihlásili dva kandidáti - Bc. Anna La Emilio a MUDr. James Mason.

III. Kongres San Andreas na základě hlasování (viz. evidence níže) jmenuje do funkce ředitelky ZZS Bc. Annu La Emilio.

IV. Bc. Anna La Emilio nastupuje do své funkce po vydání tohoto rozhodnutí a to okamžitě.

Evidence hlasování

Hlasování ve věci výběru nového ředitele ZZS - Bc. Anna La Emilio ✅
Dne 21.03.2026 se uskutečnilo hlasování ve věci výběru nového ředitele ZZS - Bc. Anna La Emilio

Pro návrh ✅ Proti návrhu ❌ Zdrželi se ⛔️ Nepřítomní ⭕️
Claude Carson 
Yakiv Dobrovolskyi
Giuseppe Falco

Santino Kelly

Kongresmani přihlášení k hlasování (4): Claude Carson, Yakiv Dobrovolskyi, Giuseppe Falco, Santino Kelly

Hlasování ve věci výběru nového ředitele ZZS - MUDr. James Mason
Dne 21.03.2026 se uskutečnilo hlasování ve věci výběru nového ředitele ZZS - MUDr. James Mason

Pro návrh ✅ Proti návrhu ❌ Zdrželi se ⛔️ Nepřítomní ⭕️
Santino Kelly

Claude Carson 
Yakiv Dobrovolskyi
Giuseppe Falco

Kongresmani přihlášení k hlasování (4): Claude Carson, Yakiv Dobrovolskyi, Giuseppe Falco, Santino Kelly

Claude Carson, J.D.
předseda Kongresu San Andreas