Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žádost o UB (nonRP drivving)

matysq

VIP

15
dnes v 01:01, naposledy upraveno dnes v 01:03 uživatelem matysq

Zdravím,

dnes jsem obdržel ban za NonRP Driving a chtěl bych se k této situaci vyjádřit a zároveň požádat o zvážení uděleného trestu. I přesto, že byl ban udělen pouze na jeden den, dovolím si říct, že s tímto banem úplně nesouhlasím a myslím si, že v této situaci mohlo dojít k určitému nedorozumění.

Chtěl bych zdůraznit, že jsem v danou chvíli jel na motocrossové motorce a opravdu si nemyslím, že by se mělo jednat o NonRP Driving. Chápu a plně respektuji, že každý může RP vnímat trochu jinak a že každý admin může mít na určité situace jiný pohled. To samozřejmě respektuji a rozumím tomu. Na druhou stranu si ale nemyslím, že když jsem při útěku před policií najel na koleje, tak to automaticky znamená NonRP Driving. Podobné situace se přece jen mohou stát i v reálném životě, zvlášť pokud se někdo snaží ujet policii.

Navíc bych chtěl zdůraznit, že se jednalo o motocrossovou motorku, která je právě určená do terénu a na různé nerovnosti. Když se snažím RP brát více realisticky, tak mi koleje na GTA SA mapě nepřijdou nijak extrémní nebo nebezpečné pro takový typ motorky. Přikládám také fotku, na které jsou koleje vidět a podle mého názoru jsou takové, že by přes ně motocrossová motorka mohla bez větších problémů přejet.

https://imgur.com/a/aZvlyTT

Zároveň se na internetu dají najít i různá videa, kde jsou vidět opravdu velké skoky s motocrossovými motorkami. Už jsem se také setkal s několika situacemi, kdy někomu vadil například skok kolem 3 metrů. Chápu, že na to může mít každý svůj vlastní pohled na RP a na to, co je ještě v rámci realismu a co už ne. Já osobně se ale snažím vycházet z toho, co je s takovou motorkou technicky možné, protože díky tlumičům a odpružení dokáže motocrossová motorka zvládnout poměrně velké nerovnosti nebo menší skoky. Samozřejmě je také důležité, o jaký typ motocrossové motorky se jedná.

Nechci nijak zpochybňovat rozhodnutí admina ani vyvolávat konflikt, jen bych chtěl vysvětlit svůj pohled na celou situaci. Z mého pohledu se nejednalo o úmyslné porušování pravidel, ale spíše o situaci, která mohla být vnímána jinak z různých stran.

Tímto bych chtěl admina @ColekSamik slušně požádat o přehodnocení udělení tohoto banu.

Děkuji za přečtení a za váš čas.