Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žadost o unban od admina DJdave

matysq

VIP

15
včera v 19:21

Dobrý den,

rád bych požádal o přehodnocení svého banu, protože se domnívám, že došlo k nedorozumění. Zprávu jsem psal během jízdy v autě, kdy jsem jel po rovince a měl zapnutý tempomat. Kvůli tomu jsem ale nevěnoval dostatečnou pozornost tomu, do jakého chatu píšu, a omylem jsem místo do IC chatu napsal do OOC chatu. Následně jsem si to bohužel ani nezkontroloval, což byla z mé strany chyba.

Také jsem do OOC chatu napsal, že to kamarád po dlouhé době zapne a že mi pomůže. Uvědomuji si, že to mělo být napsané jiným způsobem a ideálně v IC chatu. Za tuto chybu se omlouvám, protože uznávám, že formulace nebyla správná.

Když jsem se to následně snažil opravit, udělal jsem navíc ještě překlep v ve skartce, kdy jsem místo „mc“ omylem napsal „ ,c “. Nevím přesně, jak se to stalo, ale skutečně to byl jen překlep. Celá situace tedy vznikla spíše z nepozornosti a chyb při psaní než z úmyslu porušovat pravidla.

Ještě jednou se omlouvám za vzniklou situaci a přikládám také fotografii jako vysvětlení. Budu rád, pokud by bylo možné můj ban přehodnotit.

Děkuji za váš čas a pochopení.

@DJDave

dnes v 00:17, odstraněno dnes v 00:18 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

hanysairlines

Hráč

20
dnes v 00:17

Pokud vidim dobře, tak napsal ešte MC jen s chybou ",c" což za mně mnělo byt MC.