Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žadost o unban od admina DJdave

matysq

Hráč

17
13.3.2026 19:21

Dobrý den,

rád bych požádal o přehodnocení svého banu, protože se domnívám, že došlo k nedorozumění. Zprávu jsem psal během jízdy v autě, kdy jsem jel po rovince a měl zapnutý tempomat. Kvůli tomu jsem ale nevěnoval dostatečnou pozornost tomu, do jakého chatu píšu, a omylem jsem místo do IC chatu napsal do OOC chatu. Následně jsem si to bohužel ani nezkontroloval, což byla z mé strany chyba.

Také jsem do OOC chatu napsal, že to kamarád po dlouhé době zapne a že mi pomůže. Uvědomuji si, že to mělo být napsané jiným způsobem a ideálně v IC chatu. Za tuto chybu se omlouvám, protože uznávám, že formulace nebyla správná.

Když jsem se to následně snažil opravit, udělal jsem navíc ještě překlep v ve skartce, kdy jsem místo „mc“ omylem napsal „ ,c “. Nevím přesně, jak se to stalo, ale skutečně to byl jen překlep. Celá situace tedy vznikla spíše z nepozornosti a chyb při psaní než z úmyslu porušovat pravidla.

Ještě jednou se omlouvám za vzniklou situaci a přikládám také fotografii jako vysvětlení. Budu rád, pokud by bylo možné můj ban přehodnotit.

Děkuji za váš čas a pochopení.

@DJDave

14.3.2026 00:17, odstraněno 14.3.2026 00:18 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

hanysairlines

Hráč

20
14.3.2026 00:17

Pokud vidim dobře, tak napsal ešte MC jen s chybou ",c" což za mně mnělo byt MC.

DJDave udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné vyjadřování k žádosti o unban
14.3.2026 17:21, naposledy upraveno 14.3.2026 17:21 uživatelem DJDave

Ahoj, ban jsi dostal úplně za jinou věc, než kterou tady popisuješ. Šlo právě o mixing na post.ic, kde jsi psal že máš ban a očividně nevíš, že tohle tam rozhodně nepatří. Do budoucna si prosím dávej pozor, aby se podobná situace už neopakovala, protože něco takového už nechci znovu vidět. Ban jsi měl pouze na 10 hodin a už ti dávno skončil, měj se hezky.