Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban

Hwery

Hráč

34
včera v 22:06, naposledy upraveno včera v 22:08 uživatelem Hwery

Čauko komunito a admin teame

Před nějakou dobou přesněji 10.2. 2026 jsem dostal po dlouhé době ban od Marekvoe na 14 dni za metegaming, obcházení CK a přenos IC informaci ze staré postavy na novou.

Nebudu tady mazat med okolo pusy a řeknu to narovinu s tím CK. Marekvoe me uz před banem varoval na jistou věc a měl pravdu.

Potom jsem se dozvěděl ze jsem dostal ban neboli prodloužení na 50 dni uplne za to samé když uz jsem mel ban na 14 dni. Právě proto mi nedává smysl proč bych měl dostat jeste prodloužení kdyz jsem to Adminovi Kocvinovi vysvětlil a napíšu to znova i tady. Ta postava byla založena ne abych RPil furt a dosadil se do me frakce zase na vrchol. Ta hodnost v ilegálů znamená ze pomáhá tomu klubu/organizaci ,neRPil bych to tam furt protože to ma nastarosti v tom klubu kdo bude nástupce když moje postava dostala CK a už vůbec by me nenapadlo se někomu vracet to CK když to melo důvod proč mi ho dali.

Za me si myslím už ze jsem si počkal a nechtěl jsem hned druhý den psat o unban je to už 33 dni a proto píšu až teď ja už vim ze tu postavu nikdy nezaRPim už a ze z te chyby i když jsem to tak nemyslel ale unik IC informaci tak si dam velký bacha ať se to neopakuje.

Tak ja dekuji za přečtení mé žádosti o unban a prosím o @kocvin a nebo @marekvoe o unban jestli mi daji tu šanci začít dřív hrát. Mějte se komunito Hwery

včera v 22:44

Ahoj,

ban ti byl nejdřív udělen na 14 dní, protože GM jako jsem já, může trestat maximálně do této délky. Následný prodloužení na 50 dní provedl Kocvin právě z důvodu, že původních 14 dní by vůbec neodpovídalo závažnosti toho, co jsi prováděl.

Přišli mi na tebe dva reporty. První se týkal situace, kdy ses za novou postavu pokoušel odkoupit nemovitost své staré postavy. V tom podání na soud jsi pracoval s informací, že majitel nemovitosti zemřel. Nikdy jsi mi ale nedokázal vysvětlit, jak se tvoje nová postava k takové informaci IC dostala, ani jsi to nebyl schopný doložit logy, což je docela podstatná část, když se obhajuješ tím, že ti to řekli "ostatní členové".

Druhý report se týkal tvého loru u frakce Mayans MC. Tam jsi přímo popisoval novou postavu, která se nějakým způsobem dozví o smrti tvé předchozí postavy po CK a jde řešit, co se jí stalo a pomstít její smrt. Ve výsledku je to metagaming už v samotném základu.

Představ si to na jednoduchým příkladu. To je stejný, jako kdybych já dostal CK na svou policejní postavu, druhý den přišel za novou a začal vyšetřovat vraždu své předchozí postavy, přičemž bych už všechno dávno věděl, protože jsem za tu postavu hrál. Asi si dokážeš představit, jak by to vypadalo.

Trest byl udělen oprávněně a za situace, která je docela dost závažná. Navíc, jak sám říkáš, na podobnou situaci s metou jsem tě už před tímhle upozorňoval. Z tohoto důvodu ti trest zkrácen ani zrušen nebude. Dle mého názoru, můžeš být vůbec rád, že byl takhle krátký.