Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Perma-SovietDog

Tulen4762

Hráč

11
včera v 23:07

Jméno:Tulen4762
Důvod: Metagaming
Admin: @SovietDog

Obahjoba: Dobrý večer, dostal jsem ban za metagaming 2,5roku nazpět no co bych k tomu řekl byl jsem nevyspělej a nevéděl jsem v té době jak se pořádně RPí, po dlouhé době si chci napsat o unban. Z důvodu toho že mi skimo chybí a chtěl bych si znova zahrát na skimu s kaamrádama či sám, nechci dělat ty kraviny co jsem dělal. A chci začít znova a ukázat že i člověk kterej byl hodně chybnej dokáže i normalně erpit a dokázat že se změnil. Uvědomuji si své chybi a je mi toho líto takhle nazpět co jsem udělal. A jakej jsem byl naivní že mi tohle fakt realně projde. V tu dobu jsem volal s kamarádama na discordu a myslel jsem si že mi tohle projde k tomu to ještě kamarád natáčel na OBS a poté dal na youtube což to jeden můj nepřítel viděl a hned poslal sovietdogovi nebo komu na DC a ten mi udělal ban za metagaming. Bylo mi toho líto v tu dobu a ano docházelo mi toto vše pozdě to si uvědomuji, ale tedka jsem o něco trošku více vyrostl a dospěl. A ted si realně troufnu říct že by se tohle už neopakovalo a myslím si že jsem se hodně ponaučil. Ano vím SovietDog řekl několikrát že mi unban už nedá ale chci to takhle už zkusit naposled. Takzvaně last try o unban pokud mi tohle už nevýjde tak mi to bude líto a už nebudu žádat o unban. A byl bych fakt moc rád kdyby se pán SovietDog smiloval nademnou a dal mi takhle šanci že se dokážu napravit a erpit normalně klidně si mě kontrolujte nelegal stejně nechci už erpit nebaví mě to a příjde mi to už jako kravina. A chci na Skimu rozjet spíše LegalRP a socialRP.

Takže takhle na závěr: Pán Rataj dal šanci i cheaterovi co jsem tak koukal a byl bych fakt moc rád kdyby se pán SovietDog smířil děkuji moc a přeji hezké sny všem.

SilveR

VIP

55
dnes v 10:09

Ahoj Tuleň, 
ako prvé by som ti vytkol - "Pán Rataj dal šanci i cheaterovi" už v prvej vete uviedol že nemá jednoznačný dôkaz o tom že použil cheaty na Skimo Roleplay, to že použil cheaty niekde inde nám môže byť viacmenej jedno. Verdikt : Rataj mal "dobrý" dôvod prečo mu dať UNBAN. - Cely článok si určite nejdem keď že to je úplne o niekom inom a nie o tebe. Iba hovorím že tvoj ban je niečo iné. 

Čo sa týka tvojho banu Metagaming - osobne si myslím že metagaming je dosť časté porušenie pravidiel samozrejme zaleží na závažnosti, či to ovlivní celú RP akciu alebo to je niečo na štýl že povieš lokáciu kde si. Ale osobne si myslím že permaban je za toto pravidlo úplná blbosť - keď už tak ban na dlhú dobu, ako už vieme máme novú bánovu politiku takže si myslím že v tomto prípade permaban nieje nutný. A dal by som ti ban ktorý ma trvanie v tomto prípade kľudne 100dni - 200dni. Máš tam aspoň pocit sa na niečo tešiť a ešte viac si človek uvedomí že si to fakt nechce zopakovať, hovorím z vlastnej skúsenosti. 

Vieš sám že sme sa nikdy nemuseli, ale z celkového hľadiska mi to už príde ako zbytočná perma. Viem že si dlhodobo robil problémy a neriešil pravidla, na to sa samozrejme nedá zabúdnuť ale myslím si že viac ťa ponaučí ban v podobe roku - 200dni a pod. Taktiež prebehla dlhá doba, dúfam že si nabral rozum a uvedomuješ si následky za svoje činy. 

Osobný názor : Dať preč permu a skrátiť ban na 150dní.
SilveR out.

Toto téma právě čtou 3 uživatelé: Dexyy, Mynyus, toustikk