Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban @DjDave

asiproCZ

Hráč

25
dnes v 21:50

Ahoj! Pár minutek zpátky mi byl udělen ban za přeskočení přes kapotu, což bylo odůvodněné údajným PG (PowerGaming). Popravdě nevím v jakým světě žijeme, že je nadlidský úkol "skočit" přes kapotu auta, který není ani nijak vysoký.. Já bych byl alespoň rád, kdyby mi tu @DJDave napsal nějaké to vysvětlení, proč mi za toto udělil ban.. Je to sice na hoďku, ale i tak.. Přijde mi to prostě jako kravina. Díky!

dnes v 22:01

Ahoj, ban máš na jednu hodinu a to jen z toho důvodu, že k závažnému porušení pravidla extra nedošlo. Nicméně celá situace byla vyhodnocena jako PowerGaming. Tvá postava přeskočila kapotu vozidla nereálně a ještě jsi měl na sobě papouška. Nejde jen o to, jestli je fyzicky možné přeskočit kapotu vozidla, ale jak celá situace proběhla v kontextu hry. V tomto případě to byla spíše jako herní výhoda než nějaká realistická reakce tvé postavy. Takové věci děláš poměrně často a to ještě před lidma. Ban na jednu hodinu ber spíše jako upozornění do budoucna. Zamítám a zamykám, měj se hezky.