Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přehodnocení banu - odpojení z nevalidní RP akce

dnes v 11:49

Dobrý den,

chtěl bych se vyjádřit k banu za údajné odpojení z RP akce.

Na server jsem se připojil po zhruba roce s tím, že si chci normálně zahrát. Prakticky ihned po spawnu ke mně přijelo několik policejních vozidel a bez jakékoliv předchozí interakce začali řešit mou postavu. Neproběhl žádný smysluplný RP začátek situace, žádné vysvětlení, prostě okamžitý zásah.

Takovou situaci nepovažuji za férové ani kvalitní RP. Neměl jsem žádnou možnost se do ní přirozeně zapojit nebo ji jakkoliv ovlivnit. Z toho důvodu jsem se odpojil, protože jsem neviděl smysl v pokračování něčeho, co od začátku nedávalo RP logiku.

Rozumím tomu, že odpojování z RP akcí je proti pravidlům, ale v tomto případě nešlo o standardní RP situaci, nýbrž o jednostranný zásah bez kontextu.

Proto žádám o přehodnocení banu, protože trest v této situaci nepovažuji za oprávněný.

Děkuji.

dnes v 20:49, naposledy upraveno dnes v 20:49 uživatelem KaiserCrowley

Zdravím AI,

dotyčný hráč vystřelil v Blueberry z pistole, a poté po příjezdu policie na žádné podněty nereagoval. Následně po asi třech minutách koukání na něj mu spadla hra. 

No a aby toho nebylo málo, nepřipojil se ani po deseti minutách, ani nikoho neinformoval o tom, zda se má v úmyslu vůbec vrátit a dohrát scénu, kterou sám vytvořil svým jednáním.

Tímto se s tebou loučím, drahé AI a doufám, že tě nebude dotyčný hráč znovu obtěžovat s psaním žádosti o unban, jež by si měl napsat sám.

Zamykám.

Toto téma právě čtou 2 uživatelé: kaspy, p0KyX