Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál Dnes uctěme památku našeho bývalého hráče Exila, který dne 27.3.2019 zemřel. Odpočívej v pokoji.

LeoSight.cz

| Žádost o UNBAN/ZKRÁCENÍ | @SovietDog / @KaiserCrowley |

Tronix

Hráč

16
včera v 21:10

Tak já vás všechny zdravím u této žádosti o unban. Teď se podíváme na to jak to vlastně celé začalo.
'
Co se událo?
Začalo to vlastně celé tak že jsem s @asiproCZ prováděl opravy el. vedení. Při cestě na místo zakázky jsme jeli v Los Santos po hlavní silnici podél pláže, přičemž jsme potkali černou A8 s tintem ve které seděl již jednou zmíněný Crowley, společně ještě s jedním hráčem. Na které jsem ze srandy najel s vozidlem na opravu el. vedení, přičemž se oni vyhli a hned jeli za námi. My jsme zajeli na opuštěné molo na kterém jsme zastavili. Následně jsme z vozidla vystoupili oba, přijela za námi ta audina a společně s asiprem jsme se za ní rozeběhli přičemž se na to asipro po asi 20 sekundách vyprdl. Já jsem pokračoval v běhu za audinou pořád, otevřel jsem kapotu a kufr u toho vozidla. Následně na místo přijela označená policejní hlídka. Následně jsem seskočil na začátku toho mola z malé výšky přičemž jsem se úspěšně před hlídkou uschoval pod molem k moři. Po nějaké chvilce co jsem nikoho kolem neviděl, jsem vyběhl nahoru a rozhlédl se. Následně se mi zdálo že jsem zahlédl opět tu audinu tak jsem se schoval do křoví a v tu chvíli se mi zasekla hra a následně mě to načetlo do menu přičemž jsem zjistil že jsem byl zabanován. Svou frustraci jsem vyjádřil nejmenované osobě do DMs. Přičemž jsem mu napsal dvě zasadní slova za které jsem dostal prodloužení na 14 dní, cituji "Necekal jsem ze bude az tak ublizeny decko a poté ještě jedna věta byla cc snad Crowley neni ublizeny jak dite" posléze mi tedy byl ban ještě jednou prodloužen a to na 100 dní od @SovietDog

Závěr

Na závěr bych chtěl říct, že s prvním plně souhlasím to jsem skutečně udělal blbost a udělal jsem chybu samozřejmě i tím že jsem do DMs začal používat nadávky na jeho osobu za což se tady rovnou Crowleymu chci omluvit, nic proti jeho osobě nemám. Avšak jsem jednal v afektu. Každopádně prodloužení na 14 dní mi přijde docela přepal, jelikož pokud se podíváme na mou historii tak v ní nenajdeme žádné úrážky/nadávky vůči členovi admin týmu, maximálně tam najdeme co se týká něco proti admin týmu tak je arogance avšak to už je nějaká ta doba. A ten ban na sto dní nechápu už vůbec...

Tak a tímto jsme na konci mé žádosti o unban, chtěl bych poděkovat všem co si žádost o unban přečtou. Hlavně SovietDogovi a Crowleymu pokud si na to najdou čas. Ještě jednou díky, přeji vám hezký zbytek dne/večera. ✌️

včera v 22:26

Čau,

žádost je sepsaná pěkně a byť omluvu přijímám, něco k tomu dodám. 14 dní jsi měl za ty urážky na mojí osobu. Prodloužení na sto dní jsi dostal za tvůj poslední výkřik do tmy v DMs o tom, že má, cituji, chcípnout.

Namísto toho, aby sis přečkal 12 hodin, které bych třeba i mohl přehodnotit, tak ses rozhodl věc eskalovat. Vinit ve finále můžeš jen sám sebe, alespoň si to necháš projít hlavou a příště si dvakrát rozmyslíš, jak s ostatními komunikovat. V AT nemáme zapotřebí trpět takovou formu disrespektu a pro takové chování nemám žádné slitování.

No mercy. Trest si přečkáš celý. Zamykám.

Toto téma právě čtou 2 uživatelé: DJDave, brnenskyzednik