Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žiadost o ub coleksamo

JohnKurrect

Hráč

5
včera v 19:08, naposledy upraveno včera v 19:14 uživatelem JohnKurrect

era bengoro nebudem sa tu rozpisovat od tatier az ku dunaju v skratkosti  dostal som ban za zero tolerance na 2 days

@ColekSamik

islo o to ze caja nejaka mi nadavala tak som siel za nu ta sa nasledne vytrapala s autom.

prisiel som blisie videl som ze nikto v tom aute neni. ak by ten hrac dostal crash co ja viem tak auto sa samo zamkne, auto bolo odomknute cize hrac to musel odpojit, tak som sadol do auta porobil ho o veci, nasledne jak som siel od miesta trosku prec som si vsimol ze to napojil cez tab tak som prisiel ku nemu a som sa spytal prečo to odpojil povedal mi ze to len reconnectol lebo ja v tej situacii ked som ho nevidel v aute, a auto bolo odomknute som to vyhodnotil ze to odpojil aby som ho neokradol cize som mu veci pobral s auta, hrac nasledne jak to napojil tak ja ze oukey rpil som to s nim dalej cez /me /do. potom som odisiel a som zabudol mu vratit veci lebo vlastne to reconnectoval jak mi napisal čakal som na nho pred nemocku lebo dal /zzs aby som mu vratil veci, no ale kym som cakal dostal som ban....

namiesto toho aby ste sa spytali na situaciu obidvoch stran a na dokazy, tak sa spytate len jednej osoby a potom automaticky banujete...

dnes v 08:53

Ahoj.

"ak by ten hrac dostal crash co ja viem tak auto sa samo zamkne, auto bolo odomknute cize hrac to musel odpojit, tak som sadol do auta porobil ho o veci"

Pokud máš podezření na porušení pravidel, tak ho máš nahlásit a ne toho člověka porobit o veci. Porušení pravidel se neudálo, jelikož reconnect proti pravidlům není. Na vrácení věcí jsi měl dost času než jsi ten ban dostal "hrac nasledne jak to napojil tak ja ze oukey rpil som to s nim dalej cez /me /do". Kdybych měl historii od tatier az ku dunaju jako ty, tak si dávám pozor kdy koho porobim a jestli ho vůbec porobit můžu.

Ban ti zkrátím tak, že skončí den po udělení, tudíž dneska okolo toho času, kdys dostal ban. Víc pro tebe neudělám, čau.