Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

zadost o unban

PeezyWestCZ

Hráč

1
dnes v 16:35

dobry den chtěl bych se zeptat proc byl nucen ban? ano spamovani tagu bylo jestli myslite to jak je v aute to P tak mě nefunguje f11 tak sem si prebindoval mapu na p a v aute mi furt spamoval ten prikaz a nebo pokud myslite ty tagy jako spreje tak jsem zkousel barvy spreje a jeste vzdyt ale to inj bylo si myslim v pohode protoze ostatni co tam byli taky tak měli tez inj status jak ja a + spolupachatel co byl semnou mi rekl at jedu  nevim no myslim si ze by to šlo jinac resit spolupracoval jsem vsechno a ten borec mi v aute rekl sam at jedu takze jestli bych mohl unban a nebo zkraceni ja jsem sice dostal unban pred nekolika tydny ale k pocitaci sem se dostal az vcera k veceru takze tu hru sem si moc neuzil noo jako rad bych za unban 

jinak hezky zbytek dne 

dnes v 16:53, naposledy upraveno dnes v 16:53 uživatelem ColekSamik

Ahoj,
rozsekali jste se v 200 do stromu, dali jste si nějaké kraťučké statusy a pak jste odjeli s tím, že "Neznámý♂A5: (( ale z rukama nic nemame ))". K tomu ti nemám co říct, pokud nevidíš, že je to špatně. 

Testování barev tagů je super, ale těch barev je 8. Vy jste spolu s kámošem těch tagů udělali za devět minut dvacet a to nemluvím o tom, že jste se neštítili posprejovat zeď tak, že je tag vedle tagu po celý zdi. Takhle se to nedělá. Není důvod to spamovat a na jednu zeď ti bohatě stačí jeden až dva tagy. 

Ban je krátký a můžeš třeba během něj sledovat videa od BESIPu, abys věděl, jak vypadají dopravní nehody. Nezkrátím ti jej.
Čus.