Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban.

Filipkko

Hráč

42
včera v 23:53

Vážení čtenáři a čtenářky, hráči a hráčky a taktéž i nováčci Skimo Roleplay. Já jsem pro ty, co mě neznají, hráč Filipkko, kdysi tedy “Fifinožka”. Mno, mám tu odehráno celkem 4300 hodin, pokud se nepletu, ale to teď není podstatné. Abych se dostal k úvodu a nějak tohle celé započal, tak s velkou pravděpodobností vidíte tento text, který je mimochodem psán mnou, po přesné délce 55 (tedy dva měsíce, zvažoval jsem že jí podám v půlce trestu, ale ostatní mi řekli ať se hecnu)  dní. Tuto žádost mám rozepsanou v hlavě už po svých prvních dvou týdnech banu. Každopádně dnes je to, pokud se nepletu, přesně den 39 a já stále nevím, co pořádně napsat… No, z jedné části vím, z druhé však ne, protože je to můj první takto dlouhý ban, který jsem ani nečekal, že dostanu. Nehodlám se tu obhajovat jako v minulé žádosti – co si budem, ta minulá žádost stála pěkně za velké bezvýznamné nic.

Touto žádostí, kterou zde píši, bych se chtěl omluvit za poškození a zhnusení hry ostatním, a to prostřednictvím IC světa, konkrétně Iris profilů. Stalo se to jen díky mé blbosti a mé vině, kterou si samozřejmě přiznám. Abych vás některé nové prostě jednoduše uvedl do obrazu, tak vám zde přikládám odkaz na to, co se dělo: https://imgur.com/gallery/vobr-zky-sagYEJp. Mno, abych se k tomu tedy přisunul blíže, jednalo se o mé dva trapné profily u postav Arthur Heavy a Katsuki Ryoma. Abych pravdu řekl, ty postavy nebyly založené ani náhodou kvůli tomu, abych ponižoval ostatní hráče (samozřejmě někteří z toho mají spíše srandu, čemuž se ani nedivím).

Arthur Heavy byl založen cca chvíli po tom, co jsem srazil Samíka a HustejhoVarna na motorce u PSA stanice. Po doerpení situace jsem šel sedět za svou hlavní postavu, ejkejej Sajmon Deabello. V tu chvíli jsem si řekl, že bych si mohl založit jiný charakter a možná bych za něj mohl i RPit, ale popravdě mě po těch hodinách, co tu mám, rozjíždět další postavu ani nebavilo, tak jsem se na to vykašlal a ano, byla to chyba. Každopádně jednoho dne mě poměrně rozhořčil hráč, kterého nebudu zmiňovat, je to celkem trapné. V tu chvíli začaly vycházet všelijaké výkřiky do tmy a příspěvky na Irisu, které nebyly vůči němu vhodné. Zase abych na druhou stranu řekl, měl jsem nad tím spíš mávnout rukou a pozasmát se, než vyvádět blbosti, které jsem vyváděl. Bohužel, jak se říká, nejdřív přemýšlej, než něco uděláš, a já jsem byl natolik vyloženě “blbej”, že jsem se nad tím tenkrát nezamyslel.

Pak tu máme druhý charakter a to konkrétně žluťase Katsukiho Ryomu. Ten charakter byl založen poměrně dávno a ani takto neměl dopadnout, měl být na ilegál. Bohužel nastal ten samý problém – zas a opět Filipkko "ragnul" a udělal další blbost. Udělal jsem si tedy napodobeninu jednoho účtu, kterou můžete vidět na fotkách. Hráče, který danou osobu RPí, nechci taktéž zmiňovat a ani jej zmiňovat nebudu. Jednalo se prakticky o to samé: blbý komentář ve špatný den a ve špatnou dobu, kdy jsem se nechal poměrně jednoduše vyprovokovat a začal zveřejňovat ty příspěvky. Samotný Katsuki Ryoma byl spíše zapomenutý charakter. Na postavu jsem překlikl, jen když jsem se nudil a za Sajmona jsem v tu chvíli neměl co dělat. Upřímně jsem ani nečekal, že to začne tak náhodně – vezmu zbraň od kamaráda a jaksi si s Darewinem řekneme, že bychom si mohli dát pursuit. Vše bylo sehrané v IC jako vždy: projedu kolem radaru 230 nebo po MG, kde měří, a začneme se nahánět. Nejsem typ, co to vezme na dálnici a hotovo, zaujížděli jsme si spolu a samotný pursuit trval asi 20 minut, pak jsme si řekli, že bychom mohli dát přestřelku. A pak to pokračovalo dále – více střílení, ujíždění a okrádání, až se mi to jednoho dne poměrně dost vymstilo.

Tím přicházíme do hlavní části mého banu. Abych vás uvedl do situace, jednalo se o pursuit s mým kamarádem, se kterým mám poměrně dobrý vztah. Switchli jsme naše hlavní charaktery a šli ujíždět (dík, žes mi věřil, btw) a tentokrát jsem se svými “skills” zklamal. Klasika: baiting, uličky a další věci kolem toho. Jak jsem říkal, nejsem typ, co ujíždí na rychlost, to mě pak vůbec nebaví a pochybuju, že policisty v PSA baví nahánět A8 s ORkem po dálnici, to je trapné. Každopádně k tomu hlavnímu – vysekal jsem se nejdřív s Raptorem. Nebudu zmiňovat, kdo ho řídil, nepadne tu ani jedna zmínka o jiném hráči, každopádně do mě vletěl, což mě docela naštvalo, ale to nejhorší nastalo až potom. Místo aby se počkalo, až nahodíme statusy a budeme moct ujíždět dál, hráč okamžitě vystoupil, dal mi roadblock a začal na mě mířit glockem. To mě v tu chvíli poměrně naštvalo, přeci jen by se mělo hrát férově. Při srážce sice máte těžší ujet skrze zranění, ale určitě v tu chvíli nebudete hned nahazovat status. Mno, napsal jsem tedy status a v tu chvíli, jak vystoupil, jsem jel dál. Ano, status byl nedostatečný a byla to má blbost.

Jel jsem tedy dál směr Los Santos -> Blueberry, kde jsme potkali jednoho hráče. Chtěl jsem jet kolem Odtahové služby rovně, avšak dle tvrzení hráče měl zapnutý tempomat, čemuž nevím, jestli věřit, ale v tu chvíli jsem se zachoval vůči hráči poměrně agresivně, za což se mu omlouvám a doufám, že si to nevzal zle. Jelo se dál San Fierro -> Blueberry, kde jsem sejmul značku a u toho skopl svou věc, co mi trčí z počítače, zvanou Wifi adaptér. V tu chvíli jsem sice připojil ethernet kabel, ale i tak se hra stihla odpojit. Každopádně jsem situaci hned napojil a RPil dál. Nastává tu však ten hlavní problém na mé straně – vystoupil jsem a začal střílet proti čtyřem policistům jen s glockem. Jakej větší blbec tohle udělá? Samozřejmě já. Pak následovala střela Remingtonem bean bag a sundali mě. Já však RPil styl /me kopal ho do břicha, což v tu chvíli, kdy jsem byl dolámaný jak skeleton v Minecraftu, postrádalo zdravý rozum. Pak se dostáváme zas a opět k arogantnímu chování z mé strany, kdy jsem vyloženě "jel" do lidí, co mě chytli. I za tohle se chci omluvit všem hráčům, co tam se mnou byli. Upřímně už si toho tolik nepamatuju, je to na mě dlouhá doba, ale jedna věc mě bije do očí a to je tohle: https://imgur.com/gallery/n-jak-dal-fotka-D6RNbGt. Ne že by se mě to dotklo, já se nad tím i pozasmál, ale když daná osoba o banu ví, proč má zapotřebí psát, že jsem "odletěl"? Alr, Varn mě nemá moc v lásce stejně jako několik dalších lidí, já jeho taky ne, ale tenhle hloupý komentář si mohl nechat pro sebe. Prakticky jsem naživu, ležím doma, ale to sem nepatří.

Každopádně se dostáváme k závěru. Tímto bych se chtěl omluvit všem hráčům, kterým jsem škodil v jakémkoliv RP. I když jsem to já a možná to nezní upřímně, myslím to vážně. Mrzí mě to, štve mě to a neskutečně mě to ser*. Ale nejvíc bych se chtěl omluvit Richardovi, ke kterému jsem se moc hezky nechoval, a to se mnou řešil kdejakou blbost. Richarde, upřímně je mi líto, že jsi mě musel řešit zrovna ty. Chtěl bych se omluvit za mé chování v obou žádostech, které byly vyloženě k smíchu, nestručně napsané a poměrně urážlivé. I přesto jsem rád, že jsi to řešil právě ty, bůhví, kdyby to řešil někdo jiný, možná bych se sem už nikdy nepodíval. Zároveň se ti omlouvám za aroganci a případné zesměšnění – jsi vzorný admin a hráč, kterého má komunita ráda (a ne, nelezu mu do zadku, jen to píšu tak, jak to vnímám). Omluva patří i třem hráčům, kterým jsem uškodil na Iris profilech. Jsem ze sebe zklamaný, že jsem se choval jako idiot, a byl bych rád, kdybyste mou omluvu přijali.

Ačkoliv tomu moc šancí v možnosti unbanu či zkrácení nedávám, chci říct, že si myslím, že nejsem problémový hráč. I když jsem měl chvilky, kdy jsem vyváděl vylomeniny, mám RP na slušné úrovni, co se týče SocialRP, MechanikRP i Ilegálního RP (pokud nepočítám tu trash situaci nahoře). Po unbanu je mnoho věcí, které bych chtěl dotáhnout – postavit si vilu, postavit konečně to slibované blueprint auto a dodělat Ilegální RP, které máme s kamarádem precizně promyšlené. Taky SocialRP jako nelegální závody, tuning srazy nebo triatlon, takže se určitě máte na co těšit. Ještě bych chtěl poděkovat přátelům, co se mnou na projektech pracují i přesto, že mám ban. V tuto dobu je to 39. den banu a tuto žádost podám přesně za 19 dní. To je dost dlouhá doba, abych nad svými hříchy přemýšlel a odpykal si alespoň nějakej trest.

Ode mě prozatím vše, loučí se s vámi Filipkko aka Fifinožka.

dnes v 00:22, naposledy upraveno dnes v 00:25 uživatelem hustejvarn

Ale nunu… Bobíček je ublížený, že jsem mu napsal něco ve stylu jak odletěl. 🙄

Fildo! Mně to příjde až úsměvné jak tady kopeš na každou stranu jen abys vyléčil nějaké svoje mindráky. Každopádně je mi teda ctí, že mohu být obsažen v tak super žádosti od tak oblíbeného člověka co to zaslal kamošům aby dostal srdíčko. 

chci říct, že si myslím, že nejsem problémový hráč”  Yes kámo on ti to ten Dzardys s tou permou vlastně napsal jen abys měl strach aaa vlastně si aj myslím, že to myslel jen aby neudělal tak těžkou atmosféru a byl to takzvaný pokus o vtip 🫩

Jinak k tomu asi ani nemám co říct, protože je haluz, že už mě zmiňuje druhý člověk ve své žádosti o unban jen aby mě nějak potopil, ale třeba budeš právě ty! Ten co mi zařídí ten trest za něco co si vlastně obhájím stylem, že tě nejde vidět nikde a proto jsem napsal komentář který ti tak vaří krev (žes odletěl pro nechápavé) 

Nezapomeň mi psát zase na Discord jak máš ve zvyku když máš mindráky! Vždy se rád pousměju :-)

A jelikož jsem zapomenul na rozloučení, tak se loučím a u další žádosti kde budu já zdar!