Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Nevyřešeno Změna Jména

1.4.2026 19:49

Podatel: Mani Carllo

Věc: Změna jména

Odůvodnění:

Vážený soude,

obracím se na Vás se žádostí o povolení změny mého jména na Noah Blake.

K tomuto kroku mě vedou osobní důvody. Mé současné jméno ani příjmení pro mě nepředstavují identitu, se kterou bych se dokázal ztotožnit. Příjmení je spojeno s mým otcem, se kterým nemám vztah a nepřeji si být s ním nadále jakkoli spojován. Zároveň mi nevyhovuje ani mé dosavadní křestní jméno, které mi není blízké.

Z výše uvedených důvodů Vás žádám o kladné vyřízení mé žádosti.

S úctou
Mani Carllo

Záměr: získání jména Noah Blake                                                                                                                  

Salsiii

Hráč

48
dnes v 16:50, naposledy upraveno dnes v 16:52 uživatelem Salsiii

Adresát: Mani Carllo
Věc: Odpověď na podnět

Vážený pane Carllo,

Vaše žádost o změnu jména nemůže být v současné chvíli kladně vyřízena, neboť nesplňuje zákonné požadavky pro podání žádosti.

Podle ustanovení § 5.6 písm. a) zákona č. 27/2021, je k žádosti o změnu jména nebo příjmení nezbytné předložit originál nebo úředně ověřenou kopii občanského průkazu.

Žádáme Vás o doplnění kopie občanského průkazu ve lhůtě 7 dní. Pokud tak neučiníte, bude řízení zastaveno.

Samir Qerimi, J.D.
soudce Vrchního soudu San Andreas